PATRICIA- Mamma till tre små!

Willy är ett litet fatso!

Jag DÖR! Va du såhär TJOCK älskling??? <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Oliviah

    Hej Patricia! Jag hade bara tänkt säga att du har den finaste bloggen ever! Jag blir gald VARJE gång jag kommer in här (dvs varje dag). Får lixom lyckobubblor i hela magen haha. När jag är på väg hem från jobbet längtar jag tills jag får sätta mig ner i soffan och läsa dina senaste inlägg 🙂 Du verkar vara en sån fruktansvärt varm människa och jag skulle gärna vara kompis med dig 😉 Din dotter är den sötaste lilla mosigosen jag sett (såg er på Söder för ett tag sen btw). Hoppas du aldrig slutar blogga!!! Ha en grym midsommar 😀 <3

  2. Ängla Norberg

    Tack själv! du inspirerar verkligen mig!

    Hoppas ni får en otroligt trevlig midsommar, själv hoppas jag att vädret håller.. vi ska vara ute hela dagen.

    Massa kramar!

stats