PATRICIA- Mamma till tre små!

Godmorgon ♥
Jag har inte suttit vid datorn alls på två dagar, och har en hujedamig massa kommentarer att ta itu med mot kvällen! I går jobbade jag dag istället för natt, kommer göra likaså idag och imorgon! Var på förskolan igår, och kände verkligen hur skönt det var att jobba dag ibland! arbetskollegor, ha någon att snacka med! ”att de händer något”. Samtidigt kom jag underfund med hur mycket jag prisar mina jobbnätter! Jag är helt enkelt ingen person som skulle klara av ett mån-fre jobb, sluta sent.. hinner knappt laga mat och umgås med barnen innan de är dags för dom att sova, då de lägger sig kring 18.30-19 för att orka med morgondagen. Ingen fritid över huvudtaget, man hinner inte göra ärenden ingenting. Därför är mina nätter BÄST! Kommer hem, sover i ett par timmar! Barnen kommer hem i bra tid, jag hinner göra saker jag vill göra. Ja, jag gillar att ha de såhär! Inte jobba lika många dagar i månaden.. Behövs inte så många pass för att jobba natt på heltid! 😀

Snart är helgen här & midsommar! Det är Simons tur att ha Wilja, men…. ska se om jag kan få ha henne hemma i allafall, vore så mysigt.
Måste cykla iväg till jobbet nu, men ville bara komma in och säga hej och ursäkta att jag inte bloggade något idag! samt att inga kommentarer varken blivit godkända eller besvarade.

 

stats