PATRICIA- Mamma till tre små!

Wilja kommer hem idag <3


Lilla busfia, när i sjutton växte du såhär! Stoppa tiden, jag och Pappa satt bara och kollade på dig när du lekte i morse.. när hände det, vad hände? ♥
Dagen började med att vi fick sovmorgon till 08.30 , tack lilla hjärtat.
Men både jag och Linus vill inte kliva upp ur sängen, känns som jag kan sova i tio år idag! Tog oss ett tag innan vi klev upp, men scrambled eggs, vita bönor, te, smörgås i magen så blev allt lite lättare! Klädde på oss och åkte till Farmor och Farfar. Lite lunch på de, och nu är vi hemma.

Nu är det inte lång stund kvar innan älskade Wilja kommer hem, bara någon timma! älskade dotter, åh gud vad jag vill hålla om dig..
För övrigt så är de en seg söndag, har släpat täcket till soffan och här under i pyjamas och myströja kommer jag att stanna tills de är dags att sova igen.
Älskar att kunna njuta dessa tråkiga regniga söndagar, bara att vilja gör ingenting är härligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah

  Onödig kommentar här ovanför… Suck!

  Tänkte bara fråga dig Patricia, hur dagarna ser ut för Wilja när hon är hos pappa? Dagis 15h? Dagis heltid? Eller har pappa löst det så att han inte jobbar när hon är hos honom?

  Är själv nyseparerad o firar första julaftonen utan mina två sessor. Jag kommer bara ha dem juldagen. Har förstått att W inte ska vara hemma själva julafton, men hur löser ni resten av storhelgerna?

  Tack för trevlig blogg!
  /Hannah

  1. mammasangel

   Hej tjejen! Vill börja med, att allt kommer bli bra. Väldigt tufft i början! Men allting kommer kännas lättare med tiden.

   Vi har möjlighet att göra så att Wilja och Pappa är hemma tillsammans när hon är där. Han är även tillsammans med en tjejkompis åt mig, hon är hemma de dagar han jobbar så dom hjälps åt.

   Bor mamma och pappa långt ifrån varandra som i vårt fall kan man ansöka om placering på två förskolor.

   Vi försöker lägga upp varannat år gällande högtiderna! Men som nu, vi hade henne förra midsommar men har henne nu i år också då vi åker till Gotland varje år. Men de där får man försöka ordna till de bästa!

   Varannan jul och nyår är något som är viktigt iallafall <3

   Hoppas jag kunde svara dig!
   Och allt ordnar sig, kram!

 2. Anette.R

  Hakfjdidj= Är du sjuk i huvudet ????. Man säger inte så om ett liv oavsett vad du tycker om Patricia. Du borde söka hjälp. psyket är öppet dygnet runt. Åk dit där finns det hjälp att få.

  1. mammasangel

   De finns inte något att svara på denna kommentar egentligen, personen i fråga har ju inte alla hästar hemma! Kram till dig.

 3. Pernilla- 22 år och mamma till Kevin & Emilia

  Gud vad hon växer lill skruttan och även Wilja! Så fina båda två<3
  Vad är det för jävla idiot som inte har något liv och skriver så!? Ursäkta.. Men vad Patricia och Linus bestämmer sig för det är för deras välbefinnande och situation och ingen annans!
  Så sluta och tryck ner henne nu för hon och Linus har det extremt jobbigt nu!! Massa Strykekramar till dig Patricia<3

 4. elin

  Hon som skriver under det namnet och lämnar spydiga kommentarer, du är patetisk! Hoppas verkligen inte du har eller ska ha barn! Fy för dig!

  Vad mysiga bilder, och kul att storfian kommer hem! <3

 5. Fredrika

  Vilken jävla idiot som skriver en såndär jävla kommentar!!!
  Arg jag blir!!
  Jag har gjort abort trots vi skyddade oss, för vi/jag hade inte klarat av ett till barn just då! Dålig timing, och så anser jag att det hade varit orättvist för min son, som jag vill att han ska känna sig i centrum ett tag innan det kommer ett syskon!!

 6. hakfjdidj

  Har ni avslutat livet på er dotter än? Använd skydd nästa gång va om ni inte vill ta död på fler barn eller att du vill ha ännu fler misstag till barn:)

  1. mammasangel

   Nej jag har inte avslutat något liv ännu, och säg snälla inte sådär.
   Du har inte en aning om vilket skydd vi använt, och ett barn är aldrig ett misstag! ibland fungerar det, ibland inte. Och då väljer vi att gå den vägen som vi tror är bäst för detta barn! ha en bra dag..

stats