PATRICIA- Mamma till tre små!

Wilja har fått ett eget rum!

20140224-164524.jpg

20140224-164556.jpg

JA är så SJUKT stolt över mig själv!! 

I morse så var de här rummet ett tråkigt kontor! under tiden vi bott här så har det bara varit vitt och kalt med en massa kartonger, hur vi än vridit och vänt på det så har det aldrig blivit riktigt bra. Sen fanns det ingen mening att sära på tjejerna, men det visade sig att de kanske var bra ändå! vi har ju plats för det, så varför inte. Dom leker i Novalies rum, men Wilja satte sig här inne igår och stängde dörren. Hn tog med sig ipaden och sa ”jag vill ha lugn och ro”. Det kan vara skönt att ha ett eget krypin om man nu vill. Men i allafall, jag tog mig till Barkarby och tog mig en rast från pluggandet! Åkte och handlade tapeter, satte mig på tåget hem sen igen! Tapetserade, och ut med alla kontors saker och Wilja fick sitt fina fina rum! Nu ska vi bara till Ikea en sväng och handla en hylla, sen så!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Supersött!! Jag som är ny utbildad förskollärare har läst en hel del om miljöns betydelse för barnen & jag tror ni ”separerar” barnen i helt rätt tid. Rummet är urgulligt och tänker inte säga ett ord om att det är ”rosa och gull”, jag är övertygade om att ni är duktiga på att läsa av barnen och köper leksaker/kläder osv efter deras vilja/intressen. Tkr det framkommer i texterna att ni är duktiga på att se saker ur barnens perspektiv!:) Ett tips är att ställa dig på knä i dörröppningen. Så ser du rummet ur barnens perspektiv. Då tror jag att du ser att dockskået är väldigt otillgängligt och inte lockar till lek. På dom översta hyllorna skulle jag bara ställa brytnadssaker(som du gjort till stor del) eller saker som jag inte vill ska vara tillgängligt så som kanske någon doppresent eller något annat man är rädd om. Kanske kan ni sätta upp två lika hyllor precis under dom hyllorna som sitter idag? På dom hyllorna skulle W nå dockskåpet själv 🙂 mitt tips som förskollärare 😉

    1. mammasangel

      Ett jätte fint tips! jag har ställt dockskåpet så högt upp, just för att Novalie har tagit sönder de mesta där inne. Wilja ber om när hon får leka med de, och jag tar och leker en stund med Novalie eller sitter med dom! de är inte roligt att alla leksaker förstörs, därför är dom där uppe 🙂 Kram, och tack för lite råd!

stats