PATRICIA- Mamma till tre små!

Wilja blev ju så glad!

Ni skulle bara sett hur lycklig Wilja såg ut när jag berättade att hennes paket hade kommit med sin overall.
Som hon har väntat! hon slet upp paketet illa kvickt och de bara strålade om henne, lilla hjärtat så glad man kunde bli! Sen brister hon ut när hon såg sig själv i spegeln: ” MAMMA JAG SER UT SOM EN SMÄLLKARAMELL ”, åh ja mitt lilla hjärta! så fin overall. De blev den här super färgglada från Molo. Kändes som ett bra val, och de är verkligen en ordentlig overall. Sen fick hon tillhörande vantar med stjärnor på. Tror jag har gjort min dotter lycklig framöver. Den hänger inne på hennes rum just nu tills de blir kallt så hon kan använda den.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats