PATRICIA- Mamma till tre små!

– Wilja 1½ år idag!

Idag för 1 ½ år sedan så las denna perfekta lilla flicka upp på mitt bröst för första gången!
11 Dagar över tiden, så kom äntligen våran Wilja till oss. Det va den dagen jag själv föddes, från och med nu skulle jag aldrig sluta kämpa! Varje andetag för min dotter. Det lovade jag henne, och det kommer jag alltid att hålla. En liten liten flicka.. Det första jag sa när hon kom upp till mig va: Men hon är ju så liten! och varför är hon så ren? Hade ju självklart kollat på ALLA förlossningsdokumentärer etc, där barnen är lila och vita av fosterfett!
Men fröken kom ut och såg nyduschad ut, knappt nått blod alls. Grisrosa och skör.. De va de hon va, ny i den stora världen!

Hon har gett mig den finaste tiden jag har haft i mitt liv.
Skulle inte vilja ångra på någonting, inte nånting över huvudtaget. Min dotter är perfekt, alltså så är situationen perfekt.

GRATTIS ÄLSKAD WILJA PÅ DIN STORA DAG!
Nästa steg är 2-årsdagen tätt efter att din lillasyster kommit till världen. Vilken lycka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats