PATRICIA- Mamma till tre små!

Waisttraining

Senast överförda188
Jag kunde inte hålla mig längre, nu vill jag berätta för er vad jag sysslar med och kommer göra i ett par veckor framöver.
Efter att ha burit på tre ungar i magen, den sista för bara tre månader sedan så behöver min mage lite hjälp på traven. Det här är en waisttrainer som just nu är så himla omtalat. Jag valde just en träningskorsett som är utav latex, för att hjälpa kroppen att svettas mer. Jag är nu på min dag ett i denna utmaning, ska ha på mig den 8 timmar idag, 10 timmar imorgon, öka hela tiden och träna med denna på mig med ett linne under.

Jag svettades som en jäkla dåre för att få på mig den, Linus hjälpte mig när jag låg ner, ni förstår inte hur tight den sitter. Den är just nu knäppt på den yttersta, målet är att få in den mer och forma om midjan. Korsetten är konstruerat av en latex kärna med en mjuk bomulls yttre och inre foder. Den här träningskorsetten är utsedd för de som redan tränar, har putmage, har en kort överkropp eller vill ha bättre hållning samt bara vill fokusera sig på mitten av midjan för ett timglas figur. Så nu hoppas jag med god kosthållning, och bra med motion att jag går ner mina sista kilon och börjar förvandla kroppen till en starkare kropp med mer muskler.

Jag valde den främst för jag har en väldigt kort överkropp, och är rak utan midja alls. Putmage givetvis efter barnen, även om det inte är så farligt!
Men det ska bli så spännande att se vad denna korsett kan göra för mig. Ni hittar den här.

DSC04369

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hur tycker du att den sitter? Har en gördelliknande sak som envisas med att åka upp/dra ihop sig vid midjan, gör denna så? Skriv gärna om hur du tycker att den har fungerat när du har använt den ett tag! Är sugen men tycker priset känns lite väl saftigt för att testa utan att ha hört vad den går för..

 2. Annna

  Skulle man inte ha den 2 tim. första dagen och öka till 5 tim andra dagen? Går det att sitta i den?

 3. La Madre ♡

  Spännande att få se om den funkar. Det roliga är att här verkar det vara värsta nya grejen men i latinamerika har det vart en hit och en självklarhet sedan min mor var liten typ. Allt för att dra tillbaka magen. Hoppas det går bra och den funkar. 😀

  Ha en fin kväll

  1. mammasangel

   Det vet jag! Min mamma lindade magen stenhårt i Polen för ja, 40 år sedan redan! Men de är spännande att se resultat. Kommer bilder helt före & sen efter ett par veckor! Har även måttat allt för att se om de händer något. Kram!

stats