PATRICIA- Mamma till tre små!

Vilken härlig dag!

DSC03615
DSC03685
Senast överförda180
Vilken dag jag och Johanna har haft med våra kiddos ♥
Kände för att ha Novalie hemma idag, så vi startade morgon med bad för båda barnen! Tristan har inte förstått hur skönt det är än att hoppa ner i badet. Men när han får bada tillsammans med Novalie så går det an.
På förmiddagen sen så kom ett efterlängtat besök! Jag och Johanna träffades när jag var 17. Hon jobbade då på seven eleven i Hammarbyhöjden där jag hängde jämnt. Snabbt så klickade vi, trots att hon då var 20. Umgicks hela tiden, det tog inte en lång stund innan vi flyttade ihop i Örby! Har gjort så mycket roliga saker tillsammans, men sen så flyttade jag ner till Gnesta, blev gravid, och där någonstans så tappade vi mer och mer kontakt, men har alltid haft kontakt via nätet. Nu har även hon blivit mamma och gjorde ett besök hos oss och vi passade på att slinga upp och nyansera in hennes hår!
Barnen har busat, skrattat, gråtit, lekt, bråkat lite till och gjort oss svettiga. Men klara blev vi, med ett himla fint resultat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hejsan! Har mailat dig angående Exstensions tycker du är grym på det. Inte fått svar än fast det gått wn månad förstår att du har mycket men skulle gärna veta om du har tid i mitten av september för annars måste iag leta annat alternativ :). Ha det bra!

stats