PATRICIA- Mamma till tre små!

Vilken dag!

Ingen uppdatering denna dag, å ingen bebis! åh! VILKEN CHOCK va? haha 😀
Idag har jag och Simon inte gjort nåååått annat än å legat i sängen totalt hela dagen lång. Har myst, kramat, pussats å bara varit! sovit har vi gjort också. Klockan fem vakna vi upp igen! duktigt av oss va?
Tog en liten promenad till ICA, allt de jobbiga vi gjort denna dag! 😛

Kollade en snabbkoll på telefonen.. 22 missade samtal och 7 SMS! ALLVAR? inte en själ verkar förstå att vi kanske vill ha lite ensamtid innan hon kommer. Och speciellt vill jag inte bli mer pushad på att trycka ut ett barn.
Hon vill lixom inte, kan inte göra nått åt det! även om ja ber till gudarna varje ögonblick att de snart ska ske.

IALLFALL.. Pratade med Sonia på ICA och hon frågade om nått hade hänt, eller alltså! om hon fortfarande hade tillräckligt mkt vatten. Då sa jag: Men vadå, vattnet har ju inte gått ännu? sen sa hon det att de trodde hon inte hade gått på henne heller när hon va gravid. Men det hade sipprat under flera dagars tid, tillslut blev de iiillfart till sjukan! Och ja, jag har haft ökad… va kan man säga? genomskinnliga flytningar? låter äckligt! men så är fallet. Är det vatten som sipprar? de luktar ingenting och är bara som en blöt fläck? inte vit eller så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. monica o baby felice

  Känner igen det där med telefonen. Själv fick jag jucket på min tre dagar innan Felice föddes och for in den i väggen. Ett tips.. Efter du meddelat alla om att lillan har kommit så stäng av telefonen i en dag eller två. Så skönt!

  kram

 2. Sissela

  Kan vara lite vatten som sipprar men det bildas hela tiden nytt vatten så din lilla tjej blir inte utan. Om vattnet går så kan dom ändå tycka på förlossningen att man ska stanna hemma, för inget säger att det är dags då ändå, inte förns du har värkar! Har dom iaf sagt till mig på MVC 😉 kram och lycka till!

 3. Nikki

  Det behöver ju inte vara vatten som sipprar. Att man får ökade flytningar innan en förlossning är inget konstigt. Jag förstår verkligen vad du menar med att det är jobbigt när alla ringer. Gick över 9 dagar med Delta och det var pest och pina. Ska du på något tillväxt ultraljud?

 4. Anonym

  Man ska alltid ta sånt på allvar! Det var Likandant för mig, var inne o kollade men det var inget vatten som gått. När vattnet sedan gick gick det inte att ta misste på, men det är ju individuellt hur en graviditet och förlossning går till väga 🙂

stats