PATRICIA- Mamma till tre små!

Videoinlägg, svar på era frågor!

Här kommer lite svar på de flesta frågor som ställdes!♥
Jag hoppas att dom duger som svar. Känner ni att ni vill veta något mer detaljerat så lämna en kommentar här inne!
Frågor kring sex etc kan jag gärna svara lite mer privat på.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej.
  Halkade in på denna blogg av en slump och såg dina svar på bloggkommentarer på videosnuttarna du lade upp. Och jag måste fråga dig om du har någon syster som heter Helena eller Helen? Med tanke på att en som var tillsammans med min gamla chef är så otroligt lik dig. Så blev mest nyfiken.
  Svara gärna på mailen då jag har missat vad din blogg heter och jag har gått in på den via bloglovin. men sjukt fin blogg iaf. 🙂

  Mvh maria

 2. Sabina

  Fantastiskt kul med videobloggar! Mer av dem! Du verkar vara en underbar mamma till både Vilja och Novalie och du verkar vara en otroligt fin människa. Fortsätt som du gör Patricia, det kommer du komma långt på! Många kramar Sabina i Uppsala.

 3. Karin

  Först och främst måste jag bara säga att du verkar vara en helt fantastisk person och mamma! Har följt din blogg sen graviditeten med Nova och fick själv en liten tjej den 12:e februari! 🙂 Så kul att följa någon som har barn i ungefär samma ålder. 🙂

  Nu till min kanske lite konstiga fråga: Vad är det för låt du har på I bakgrunden på det översta videoinlägget? Känner igen den, men kan inte komma på vilken det är!

  Stor kram till dig och lycka till med din fina lilla familj!

 4. Jonna

  Vilken underbar mamma du är! Tycker verkligen du förtjänar en stor kram! Och hur vacker är du inte? Wilja är med hur söt som hellst! Novalie är med urgullig!

 5. PATRICIA - mamma till Wilja & Novalie

  Hej Li 🙂

  Det beror helt på.. i mitt och Simons fall så var de verkligen så! Även om han trodde att han var redo, så var han inte det. Man ska inte behöva fråga om han kan byta blöja, man ska inte behöva fråga om han kan hålla i henne en stund så man får chans att ta sig en dusch! sånna saker ska vara självklara. Att få ett barn är en stor omställning! och för en mamma är de 'naturligt' det sitter i oss. Men hos en Pappa så växer ansvaret fram i många fall. Det är NU Simon tar fullt ansvar! När man kan 'leka' med Wilja, och hon förstår. Innan så va de inte lika 'roligt..'

  Men se som nu, på Linus! Han tar mer ansvar än vad jag vågat drömma om. Han va nog REDO för att han visste vad som väntade, vi hade ju redan 'ett' om man kan säga så. En kille är nog alltid mer omogen för barn än vad en tjej är.

  Eller har jag fel?
  Kram, och lycka till oavsett vad <3

 6. Li

  Ååh jag missade helt din frågestund..
  Jag hoppas att du kan svara på min lilla fråga ändå sen iaf!
  Min fråga är:

  Tycker du att man som par glider från varandra mer när ett barn kommer till världen?? Sätts mycket till prov. Isf om förklara gärna! 😀 Om du tänker från din erfarenhet och kanske dina vänner som också har barn.
  Är jätte sugen på barn men rädd att karln min inte är redo än och mer sugen på att jobba (han pluggar) och om man då sätta på prov liksom.. Kommer dröja några år. Men iaf 😀

  Hoppas du svarar!!
  Kram och tack för en bra bloggis.

stats