PATRICIA- Mamma till tre små!

Vi tar det lite piano!

Vill bara säga Godmorgon åt er ♥
Jag har tagit till mig ert råd just nu, ska inte pressa mig själv utan ska bara lägga upp för mig själv nu! Precis så som jag gjorde när bloggen startades, ska blogga för mig och inte för någon annan. Hoppas ni förstår vad jag menar, ska blogga på mina villkor och inte blogga för att jag är tvungen eller känner mig tvingad till det. Kommer de då gå ett par dagar mellan mina inlägg – må så då bara! Tappar jag många läsare, vilket jag redan har gjort så förstår jag det också. Allt har nog sin mening, den kommer aldrig bli större än vad den har varit. Då är de bra att bara kunna släppa taget, och må bra med den istället.

Vaknade nyss, fick en ordentlig sovmorgon! i och med att Novalie kom hem från förskolan igår, så fick jag 45 mins sömn på nästan 1.5 dygn, mådde illa och var alldeles skakig i går kväll. Så kroppen behövde att få sova lite extra idag! Äggen kokas, snart ska jag slänga mig in i en dusch. Sen är det dags för möte. Njuta av min lediga dag innan jobbhelgen börjar! Stor Kram och puss på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne (mamma till Lukas)

  Hej Patricia!

  Jag tycker att du gör helt rätt med bloggen, man ska blogga när man känner för det, man måste inte blogga varje dag, man kan ta en paus och göra något annat för stunden, men jag måste bara säga dig att jag verkligen älskar att läsa din blogg, läser den varje dag när du har skrivit..
  Jag tycker att du är en jätte bra mamma till dina barn, du ska ta till dig det. Och sen vill jag säga att när det är folk som skriver elaka kommentarer på bloggen så ska man egentligen inte skriva tillbaka till dom för då inser dom att du bryr dig, istället ska du inte skriva tillbaka och du ska leva ditt liv så som du gör och skita i dom elaka kommentarerna.. Dom ser att du blir ledsen, då tycker dom att det är ännu roligare att fortsätta, var stark för dina barn och tänk på att du har ett bra jobb och en fin familj..

  Kram Susanne

 2. Lina

  Det låter som en bra idé!:) jag följer dig på bloglovin så då ser man ju ganska snabbt om det har kommit något nytt 🙂

 3. Elin

  Det låter som en bra idé tycker jag! Jag brukar ta all den tid jag behöver när jag har bloggtorka, och då passar jag på att kolla andra bloggar, stora som små och oftast får man då lite inspiration och blir sugen på att fortsätta 🙂

stats