PATRICIA- Mamma till tre små!

Vecka 35.

Senast överförda164
DSC02895 (kopia) (kopia)
DSC02899 (kopia)
DSC02900 (kopia)
DSC02901 (kopia)
Först och främst så glad påsk på er alla ♥
Här hemma så är mina tjejer små prinsessor och ville inte alls vara påskpyntade! men äsh, lika bra går ju det ändå.
I dag så startades morgonen med rensning i förrådet och utomhuslek! två lass körde vi bort med skräp, så nu är hela vårt förråd sopat och rent, alla kartonger står på plats! Nu kan vi köra in vagnen utan att vara rädd att den ska förstöras.
I dag så går vi även in i vecka 35! Det går undan, de känns som det finns ett slut så småningom. Vi firar inte något speciellt i dag, Linus har match så jag och tjejerna hemma myser till lite godis & lejonkungen.

Om barnet
I början av denna vecka är fostret 32 veckor gammalt. Nu flyter det inte i fostervatten längre eftersom det är så trångt. Barnets ögon är öppna när det är vaket och stängda när det sover.
Ögonfärgen på barnet är vanligtvis blå eftersom pigmenteringen inte är färdig ännu. Det behövs ljus för att utveckla de sista stegen och det är inte förrän barnet är två år som ögonfärgen är som den kommer att vara resten av livet.
Nu är fingernaglarna så långa att barnet kan råka riva sig själv.

Till föräldrarna
Vissa kvinnor börjar läcka mjölk under graviditeten. Hormoner påverkar brösten som sväller upp och börjar producera mjölk. Den första mjölken, som är gulaktig och fet, kallas colostrum.
Samma hormoner som påverkar kvinnan påverkar också barnet. Vissa nyfödda flickor kan faktiskt också ha en mjölkaktig vätska i sina bröst.

Egna tankar: Inser att sakta men säkert så tickar dessa små dagar framåt ändå, och jag ska försöka att njuta så mycket jag kan.
För det här är bannemig sista gången! tre små barn. Det kan inte bli mer fulländat, om jag inte får för mig något om 10 år. Att den här graviditeten varit som den varit har nog varit ganska nyttig, jag lär minnas den här på ett annat vis än med tjejerna. Den har varit från dag 1 betydligt tyngre på alla sätt och vis! Nåväl. Det där med mjölken stämmer verkligen, med tjejerna kom de igång på förlossningen! Men nu har jag läckt som en ko i flera månader, nu på kvällarna spänner det till och råmjölk rinner. Får ha amningsinlägg i för att inte bli alldeles kladdig!
Det är spännande det här, bebis är så pass stor så skulle han komma är vi utom den största faran. Kanske någon vecka eller två på neo, och det är något som kan kan stå ut med. Men tre veckor till får han gärna stanna, sen är det verkligen fritt fram! både jag är trött på det här nu, och jag antar att han är trött på sin gnällande mamma. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara - Mamma till Milissa

  Gud vilka fina bilder! Och din maaage, saknar magen så när jag ser din fina!

  Tänkte passa på att fråga ang sillisarna. Har du märkt någon förändring på dem nu när du är gravid? Jag hade D-kupa innan jag blev gravid, nu efter amningen har jag knappt b. Mår så dåligt när jag provar nya bhar och dem knappt fylls ut. När man lägger sig ner och blir platt som en planka… Vi vill ha en till bebbe om en sisådär 2 år om vi får bestämma. Vet inte om jag ska vänta med bröstförstoring till efter det, vill så gärna fixa innan egentligen men vet inte om det kommer ändras mycket igen…

 2. Liza

  Hej Patricia!
  Bra blogg du har! Jag undrar vart du köpt dina triangel bh-ar? Visst är som utan bygel? de ser väldigt bekväma ut. Jag är själv gravid och behöver hitta sköna bh-ar då brösten är så svulla.

  Tack på förhand!
  Mvh Liza

stats