PATRICIA- Mamma till tre små!

Vecka 25 <3


Bebis Bebisen väger omkring 700 g och är ungefär 22 cm. Detta kan förstås variera från bebis till bebis och graviditet till graviditet. Man vet att alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20. Bebisen dricker av fostervätskan, den smakar ganska sött. Om man sprutar in något beskt dricker bebisen mindre.

Du Livmoderns mått är mellan 23 och 26 cm. Som en fotboll! Din kropp har skapat fostervattnet som innehåller: glukos, fettsyror, salt, fruktos, protein, citronsyra, mjölksyra och aminosyror. Tänk på att både motion och träning är bra för dig när du är gravid. Gå ut och rör på dig, testa gravidyoga eller någon annan form av träning. Fråga vår träningsrådgivare Maria Wigbrant om träning under graviditeten.

Egna tankar: Den här graviditeten har verkligen sagt poff, det är bara tre månader kvar. 6 har gått, snart får vi räkna neråt! Tiden bara verkligen springer fram. Kroppen mår inte bra, den gör ont och tror den vill att det här ska vara över, men det här är första graviditeten jag går igenom jag inte vill stressa fram den. Njuter av att vara gravid – trots att det stundvis är tungt. Gud, 12-16 veckor kvar! vad är det liksom? absolut ingenting. Nej, nu vill jag ta varje dag som kommer och försöka njuta så gott jag kan. 

Snart är du här i vår famn och stannar här för all framtid, vad är då dessa veckor som är kvar? ♥ Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linn

    ska du bli igångsatt? 🙂 tänker med tanke på hur du räknar veckorna^^ för v.25 så har man ju 16 veckor kvar till bf 🙂 25+14=40 & man har ju bf när hela vecka 40 gått så + 1 vecka till 😉 🙂

stats