PATRICIA- Mamma till tre små!

Vecka 13 <3Veckorna går undan, lilla pyret växer och magen likaså ♥
Jag mår jätte bra, och jag hoppas att niferex tabletterna snart kommer att hjälpa så tröttheten försvinner lite grann. Känner mig ju helt slut utav minsta lilla jag gör, men det är de värt! Jag känner dock av mina fogar redan.. när jag stått upp länge så känner jag av det, och när klockan är närmre 17 på salongen så vill jag bara sätta mig ner. Fick ju gå på akupunktur med Novalie! hade så himla ont verkligen. Men jag har pratat med min barnmorska om det, de är inte säkert att det slår till på samma vis denna gång! utan den kan antingen bli mildare, eller bli värre. Jag hoppas på det förstnämnda!
Det är bara att bita i hop, finns inte så mycket mer att göra än så och inte gnälla. För det här är värt precis allt, efter en så lång tids önskan så är vi äntligen här igen.. Känns helt otroligt, är så lyckligt lottad som får gå igenom det här! inte en, utan tre gånger.


Bebis
Bebisen är 6,5 till 7,8 cm lång och väger 14 till 20 g. Bebisen är ungefär lika stor som en persika och växer snabbt. Stressa inte, ta det lugnt och se till att du får i dig näringsrik mat. Mänskliga drag, ögon och öron kommer på sin rätta plats. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats