PATRICIA- Mamma till tre små!

Västerås och minigolf!

Ja jag försöker komma i gång, men det är inte så lätt alla gånger.
Det händer mycket i mig själv just nu, vill skriva mer än jag gör.. men de går trögt, en dag i taget säger man va..
I går så åkte jag in till stan och lämnade trollungen till sin Pappa. Vi fikade tillsammans och strosade in mot stan, Wilja va så glad över att få vara med både mamma och pappa och de värmde i hjärtat att se de. Hon ville verkligen inte att jag skulle gå, och ville att jag skulle följa med dom till parken. Min lilla gobit! Väl hemma i Bålsta så hämtade Linus upp mig direkt vid tåget, vidare mot Millan och Daniel och sen satt vi i bilen mot västerås! blev en stund inne på lager157, hittade lite smått och gott! sen blev de Pizza hut och äventyrsminigolf! en sjukt trevlig Måndag! Sista veckan jag har semester nu också, fy så fort allting går.
Nästa vecka jobbar jag 6 nätter och sen är jag ledig i 8 igen! så jag får som en extra veckas semester, så ska inte gnälla.

Idag får vi se vad vi ska hitta på! Linus har sovmorgon, och solen skiner ute. Kanske blir stranden eller något annat mysigt.

Hej bloggtorka.se , men å andra sidan är jag nog inte den enda som har de när solen står som högst! De flesta har inte riktigt med tid att sitta här, så en så stor ångest har jag inte 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Låter som du hade en bra och mysig måndag 🙂 nä det är nog många som har bloggtorka i värmen.. Själv kikar jag ändå in här lite då och då eftersom jag ligger inne på bb, då är nätet det bästa man har 🙂
    Ta hand om dig!

stats