PATRICIA- Mamma till tre små!

Våran dag!


Efter vårt IKEA besök idag så tog vi oss till Veddesta! Skulle köpa skor till Novalie, men handlade även lite tights till Wilja och en sommar tunika! Sen hittade jag denna färgklick 🙂 Kul att byta sin svarta vanliga plånbok.
Den är inte lika skrikig som den är på bilden! Men den syns, men jag gillar den. Och så smidiga fack inuti, nästan så de gjorde allt. Med plats för iphonen också! Vi har haft en superdag, gjorde oss i ordning här hemma och tog oss till IKEA, hämta ut ett köksskåp som saknades när vi hämtade alla andra luckor! Blev lite lunch där också, sen har vi suttit i solen och ätit glass och haft det bra. Trötta har vi varit allihop här hemma dock! Så de var svårt att hålla barnen vakna, 18.30 la sig Novalie och hon somnade så fort huvudet landade på kudden, och Wilja några minuter efter.. Nu blir de lite mys, sen ska jag ta mig till solariet och sola en stund! Skulle göra det för ansiktet nu, så hoppas att de börjar bli bättre.
Än så länge så ser de fortfarande precis likadant ut :/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fia

  Googlade på pring och melasma:

  ”Är det någon mer här på forumet som har råkat ut för pigmentförändringar (melasma) i ansiktet? Jag fick mina efter att ha använt p-ring en period. Det började lite smått runt ögonbrynen, spred sig till kinderna och sedan runt munnen. Efter den sommaren såg jag hemsk ut och slutade med p-ringen. Detta var sommaren 2006 och tyvärr finns ju fläckarna kvar och kommer troligen aldrig försvinna. ”

  Var försiktig! Eller ha det i bakhuvudet när du pressar ansiktet i solen eller solariet. Jag fick mina fläckar när jag solade solarium efter förlossningen. På kinderna och överläppen. Idag måste jag ha solskydd 50 och keps ute och be till Gud att det går bra i sommar. Jag har även kopparspiral utan hormoner just för att inte trigga hyperpigmenteringen. Räcker med ett par minuter i solen. Även vissa mediciner och krämer i kombo med sol kan reagera med melasma därför blev jag rädd när du skulle sola. Var försiktig. <3

 2. Fia

  För att du använder kortisonkrämer i ansiktet som kan göra huden känslig. Melasma kan du även få av när du alla hormon preparat i kombination av sol. Alltså tex ppiller, pring, spiral, graviditet kan orsaka melasma. Så att lägga sig i ett solarie kan jag inte förstå att du eller andra gör. Skydda ansiktet! Och var försiktigt och speciellr nu när du byter preventivmedel! Kram

 3. Fia

  Sola inte om du vill slippa att få en permanent musche!!! Som du aldrig blir av med! Googla på melasma! Jag lovar du vill inte ha det!

 4. Mira

  NEJ! Sola inte solarium, det är fan det sämsta man kan göra för huden… Sola lite lätt i riktiga solen istället….
  Du har väl hört 10000000 gånger att man kan få cancer och sånt av att sola men det är sant! För varje gång man gör det ökar risken, det känns inte så men så är det så tänk efter nästa gång, nu börjar solen här i Sverige bli så härlig ändå så njut av den!
  Asså förlåt om det där lät besserwisser-kärringaktigt menar såklart inget illa!
  kramkram

 5. jessica

  Det är väl inte bra att sola när man använder kortison även om man inte har det på sig under tiden.man solar?

 6. Emma

  Sover dina tjejer lunch? Jag får aldrig min att somna så tidigt fast han sover ju mitt på dagen också

  1. mammasangel

   Hej! Ja, Novalie har sin egna lilla klocka hon följer. Hon vaknar kring 06 på morgonen, och är vaken till efter lunch. Ca 12.30, sen sover hon 1.5 timma, och sen är hon vaken till 19! så ser de ut varenda dag för henne. Och de rubbas ej!
   Wilja sover inte lunch längre, dock somnade hon igår 30 minuter i bilen, och slocknade på kvällen 🙂 Dom går ju upp tidigt, så inte konstigt att dom blir trötta när klockan närmar sig 19.

stats