PATRICIA- Mamma till tre små!

Våra 60 kvadrat.


Här är lite bilder på hur vi bor på våra kvadrat! Tycker vi har fått till de ganska bra.
Även om jag ibland drömmer om större, att jag miinst vill ha ett rum till! Så FUNKAR det här.
Barnen har de dom behöver i sitt rum, tycker vi möblerat praktiskt! Så de funkar. Sålänge!
Jag verkligen ä l s k a r vår lägenhet, så himlans tråkigt att det bara är en tvåa! Men ni ska se hur det såg ut före, vi har verkligen renoverat om den från topp till två. Kolla bilder på: Bostadsrätten i Bålsta så ser ni de bruna fula plastmattorna! 😀

Balkongen blev verkligen TOPPEN! Nu behövs det utemöbler, lite fina olivträf & tomatträd!
Sen blir även balkongen top notch. Ett till litet extra rum nu i sommar, de lär behövas!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. linda

  Men gud så mysigt ni bor! Verkligen 🙂 Och du har grym smak! Tänkte fråga vart du köpt klockan som ni har ovanför soffan? 🙂

 2. Annika

  Jättemysigt! Jag hade blivit tokig att bo så litet med två för de kommer behövas större. Kanske så har inte alla den möjligheten idag att ta lån och byta upp sig och då får det helt enkelt vara så. Ni har jättemycket hemma och så länge ni trivs och det funkar så är det det viktigaste!

  Kram

 3. Nathalie 18 år och mamma till Neo

  Jag älskar verkligen er lägenhet! Så himla fint inrett 😀 Du kan få komma hem till mig och inreda min lägenhet sen när jag flyttar 😀

stats