PATRICIA- Mamma till tre små!

Vår Novalie 4 månader!

Novalie Ofelia 100224♥

När vi lämnade Gotland så fyllde den här lilla tösen redan 4-månader! Hur kan tiden gå så himla fort?
Jag har aldrig varit med om maken om en snällare liten unge! Sover som en liten klocka under nätter & gjort sen hon föddes. Aldrig problem med henne! Hon är så lätt att ha och göra med, och nästan alltid glad! Nu har de här riktiga skrattet kommit, och mitt hjärta smälter tio tusen gånger om! Pigan lilla älskar mat, och vi har testat de ena & de andra! Nu är de dags att öka portionerna lite. Novalie är väldigt stor, en riktigt lång flicka! Hon har 68-80 på sig! Beroende på varifrån kläderna kommer. Men snittar 74 på allt, snart är hon ikapp syrran! Dom delar på vissa kläder utan problem.
Hon har dock inte börjat vända på sig ännu! Men enligt BVC är de inga konstigheter då denna tös har mycket att vända på, och musklerna finns inte där riktigt ännu.
Men hon försöker tappert! Hon nöjer sig bara på mage, och hatar ryggläge. Över allt annat!
Hon ler såfort sin syster kommer i sikte, och hon är absolut den lugna av dom två.

Numera så har vi slutat med amningen helt, och kör bara på ersättning! Novalie sover själv, och vaknar högst en gång per natt när klockan lider mot 6 tiden för att fylla på matförrådet.
Kan inte förstå att för 4 månader sedan föddes du på Mamma & Pappas årsdag, vilket present vi fick! Den allra bästa.♥

TACK SNÄLLA FÖR JAG FICK ETT LUGNT BARN SÅ JAG HINNER MED STORFISAN!
Wilja är ju som att hålla koll på en hel armé med millitärer..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej.
    Jag vet att jag låter tjatig och det är verkligen inte meningen, men jag undrar bara om du fortfarande kan hjälpa mig med håret? Imorgon ska min mamma nämligen åka till bålsta och hälsa på sin kusin, då kunde hon passa mina barn och jag kan ju åka med henne. På måndag åker jag bort i 2 veckor och jag skulle så gärna vilja vara fin i håret då.
    Som sagt, förlåt att jag tjatar, men jag är så sugen på att få lite hår. Kramar Emelie

stats