PATRICIA- Mamma till tre små!

Vagnen är hämtad!

DSC02648
DSC02650
DSC02652
DSC02653
Nu är vi så redo för dig så det finns inte älskade son ♥
I går på vägen hem från stan så ringde telefonen, babyproffsen! vår fina vagn var nu redo att hämtas, åh äntligen! Ni skulle ha sett min min när jag fick köra ut denna pärla påväg mot bilen ♥ Precis samma känsla som när jag gick ut med Donkeyn när vi väntade Novalie! Mäktigt, om max 7 veckor så är det en liten pojke som kommer ligga och sova gott i den förhoppningsvis. Nu är allt de ”stora” och viktiga inhandlat! Nu har vi en hel lista kvar med smågrejer, allt från balja, spjälsängsskydd, sängkläder till vagnen, salvor m.m. Men snart så! gud vad jag är glad. Beställde även adapter till vagnen i går som förväntas att komma någon gång i Maj! Trodde inte det var leveranstid på dom, men det var det allt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. saragunmarie

    Så fin vagn! 🙂

    Jag måste bara fråga en grej. Jag är ny här på Vimedbarn och undrar hur du har fått din bloggbeskrivning/presentation att ligga precis under din profilbild i vänster spalt? Min text hamnar under reklamen och jag vet inte hur jag ska göra för att få uppflyttat den :/ Jag tänkte att jag frågar dig innan jag mejlar supporten eftersom det tycks ta så länge för dom att svara. Tack på förhand!

stats