PATRICIA- Mamma till tre små!

Utflykt i snöstormen, som ja sa. Jag tog mig UT!

Som jag sa förut, jag har verkligen blivit insnöad! men tack vare Steffi och operation stekspade så kan jag faktiskt kolla ut, ÄNTLIGEN! Blev en fika på thekannan. Skulle försöka ta mig ut, good luck chuck! gick världens omväg för att komma fram. Väl framme så tar jag en kopp te, med alldeles för mkt honung. Odrickbart och vidrigt!

Sitter här hemma och kollar på förlossningskliniken och räknar verkligen ner att de är 12 veckor, TOLV tills vår sessa kommer. Jesus! inte lång tid alls… Skrämmer mig lite! snart ligger jag där med en sprucken mus. Nä, fan inget ja ser fram emot alltså! att de är naturligt att nått så stort ska komma ut ur nått så litet är inte okej alltså.
Och här blir det inga speglar, filmkameror eller nått! Simon står vid mitt huvud, PUNKT.

Vill gärna ha ett sexliv efter förlossningen också, och vill inte att han ska tänka mig med ett huvud mellan bena!
Nä, nä.. Sen blir det träning med bollar, ska fan bli smidig där nere igen! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats