PATRICIA- Mamma till tre små!

Ut på nya äventyr!

Har haft det jätte mysigt hos mamma iallafall, behövde de lite känner jag efter allting. Snälla hjärtat kom och överasskade mig också! Ringde honom och fråga vart han va, i Stäket sa han! Jaha… Och vad gör du där då? – Jag är påväg till dig! <3<3 Underbaringen åkte till mig i Söndags, för att sen få skippa HELA sin sovmorgon för o få va med mig! Har jag sagt att jag tycker om dig väldigt väldigt mycket? Sen va vi som sagt vid farstaängsbadet! Bror kom förbi båda dagarna, så vi har helt enkelt bara legat och glassat. Sprungit efter virvelvinden såklart!

Igår efter badet så åkte jag till Hökis, hämtade lite kläder! Duschade, och sen tog jag mig till centralen. Missa självklart första tåget! Så fick vänta 40 min på nästa ”/ kom inte hem till älskling förns 20.00 men som tröst att ja va så sen så fick han en bukett blommor och ännu ett litet : ”jag-tycker-om-dig-kort” i sin Patricia Samling 😀
Hade de mysigt, åt lite mat. Myste lite till, och somnade in.

Nu är de STRÅLANE sol och jag har ångest över att vi sitter inne. En dusch på detta! Sen gå ut och njuta av vädret. På MONOMOOOMANGEN 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats