PATRICIA- Mamma till tre små!

Underbara unge!

  

  

  

Efter en heldag i solen igår, eller va säger man skuggsolen så mår vi super idag! ;D blev fotboll för killarna på kvällen, riktigt trevligt. Dock börjar ja bli förkyld så snoret bara rinner!

Wilja ligger här i gymmet och rullar från mage till rygg hela tiden, men kommer inte därifrån! Så paniiikskrik, sen får ja komma dit och hjälpa henne tillbaka.

Testad även ’sittdelen’ med en kudde under ryggen igår, hon ligger ju ändå! Och SHIT, jag har en COOLUNGE i vagn! 45 minuter satt hon och bara lekte med sina små djur, fick äta en hel pizza utan att behöva ta upp henne i knät.

Idag ska vi skicka ut dopinbjudningarna också, och mot MVC, sista sista gången.
Hörs sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denize - Mamma till Emilia & Elian

    Nu var det väääldigt länge sedan jag kikade in här hos er. Så stor tjejen har blivit! 🙂 Jättesöt.
    Och fan vad tråkigt att ni ska råka ut för sånadär idiotiska kommentarer… det finns för många puckon! Hoppas du inte tar åt dig bara.

    Kram från oss.

  2. Marie

    Hejsan! Har bara en liten fråga, du skaffade ju denna blogg när du var preggo med Wilja så är det inte dags att byta header nu när du har na här:) En fin bild för er eller liknade. För när man hoppar in här så får man intrycket av att du fortfarande är gravid tills man ser alla bilder. Men du förstår:) Ha det bra!

stats