PATRICIA- Mamma till tre små!

Underbara.

Ligger här i förlossningsrummet med älskling brevid mig.
Har fått en sprutfan i rumpan med morfin, så börjar känna mig helt snurrig + sömntabletter. Så nu ska det sovas! kanske snurriga inlägg, men det får ni allt tåla.

Öppnat mig 2 cm bara, men med sömn så kommer det förhoppningsvist igång, om inte annat så är jag utvilad och finner mer ork. Kanske det jag behöver!

Kan inte säga mer än att dessa bemötande och underbara barnmorskor som dom har här i södertälje! Är så GLAD att vi åkte hit. Just nu hög på morfin så vill jag ha henne som mormor.. hon kan gärna få komma hit och kramas!

Imorgon ska vi se om det hänt nått mer eller om värkarna sätter fart. Annars ska vi prata om vad vi kan göra.
De viktigaste för mig just nu är att få sova.

Vill också passa på att säga hur mkt jag uppskattar och älskar min pojkvän… Så det gör ont i hjärtat! vad hade jag gjort utan honom? han är här, han stöttar, han lyssnar.. han gör så jag skrattar fast det är jobbigt! Utan simon ingen patricia, utan patricia ingen liten flicka.. utan honom inga oss!
Du är hela mitt liv, och jag kommer alltid… alltid att älska dig, och aldrig ta dig för givet! du gör så att jag orkar med varje dag. TACK för att du finns. <3 // Kärlekskranka snart förhoppningsvist nyblivna mamman.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Ååååååååååååååååååååååååååååååh va jag bara väntar på en uppdatering! Jag är ju helt till mig, har ni fått eran lilla sessa? 😀 ALL lycka till er och hoppas allt går/har gått bra, om hon så är ute eller ej. KRAM! <3

 2. Sofia

  Inga nya inlägg? 😉 ,,, det verkar ju allt som om det blir en liten bebis idag. Tänker på er! Berätta ALLT när du kommer hem :o)

 3. Grynet mamma till lille Vidar

  Åhh vad spännande det blev nuuu! Heja Patricia!!! Haahahahaha
  Nä men lycka till nu gumman, hoppas du får pussa på lilla W snart 🙂 Jätte fint flickenamn ni har valt 😉
  Åh är nästan lite avundsjuk, skulle göra allt för att få uppleva min förlossning igen
  Många lyckokramar och sparkar till er båda :):D

 4. fanny

  wiiiiiiiiiiiiiieeee kanske bebiiiis kommer snaaart :):):) man kan ju hoppas! ta vara på dig nu gumman. lycka till. önskar er all lycka. Massa kramar <3

  P.S.. jätte snällt att du tänker på oss läsare och till o med uppdaterar på bb 🙂 du är guld gumman!

 5. Nikki

  Åh så spännande! Nu har du snart lilltjejen hos dig, jag väntar med spänning. Södertälje är bra, båda mina flickor har fötts där och jag har inte varit annat än nöjd! Lycka till med allt nu!!!

 6. stina

  Så mysigt, snart en liten en 🙂 Själv väntar jag också mitt första. Men han är inte beräknad att komma ut förrens i juli.

 7. Anonym

  ÅÅÅ!!! Min lilla lilla syster!!! Det har varit en lång resa…Blir så lycklig när jag tänker på din lilla familj o hur underbara ni är tillsammans! Snart får vi hälsa välkommen eran Wilja! Har älskat henne från första stund du berättade att du var gravid! Och snart är hon här! Lycka till nu och ring när du behöver mig! Älskar er allihopa! Gosia.

 8. Jenna

  Jag tänker på dig så mycket att det gör ont!

  Helt sjukt när ja inte ens känner dig!! Haha, men kanske man får en dag 😉

  Du kommer klara det här och snart har du henne i dina armar, den känslan går inte att beskriva.

  LYCKA TILL NU PATRICIA!!

  Njut av allt, även smärtan för det är allt värt i slutändan!

 9. Denise - Ännu en mammablogg

  gud va skönt att ni fick komma till stälje och att du är nöjd med det! Blir SÅ glad för er skull!! Lycka till nu och detta kommer bli så himla bra! Du är en stark tjej och du kommer klara detta galant! Lyckokramar ifrån mig!

 10. Camilla

  Oj vad spännande hoppas du får sova gott och att arbetet kommit i gång nu när du får slappna av lite 😀 Kärlek till er och massa lycka till…

 11. Angelica

  Åh vad spännande detta är! 😀 Jag tror att när din kropp har fått vila så kör det nog igång 😉

  Jag har inte kommenterat på länge, men jag är inne och kollar läget ofta, känns som att jag känner dig, haha! Har ju läst från början.. Men minns inte hur jag hittade hit! Hur som helst så är det så roligt att ha följt er ändå hit. Så idag när jag går i Ullared och shoppar kommer jag tänka på er, och hoppas att du INTE har uppdaterat, eller att det står att hon har kommit ut, när jag kommer hem ikväll 🙂

  *LYCKA TILL!! :)*

stats