PATRICIA- Mamma till tre små!

Månadens GlossyBox.

bb

Månadens box imponerade på mig, det är därför man fortfarande väntar ivrigt på nästkommande paket om man blivit lite mindre nöjd månaden efter. Denna månad så fick jag med en Conditioner ifrån REVLON, de är ett leave-in balsam med keratin som skyddar utsidan utav håret, och gör att topparna håller ihop bättre och inte går av lika lätt. Ska bli spännande att testa denna lilla, kan mycket väl bli så att man köper den stora sen! Sen fick vi en fixeringspenna till ögonbrynen i vax, som gör att man kan forma dom hur man vill ifrån Sumita.

Fick även med någon ”mirakel-primer”, som ska minska synligheterna och porer markant! ger en jämnare hud, tydligen någon favorit från Retrolyxiga Benefit. Ska bli sjukt spännande, då jag har ”problem” med detta enligt mig själv. Inte på somrarna, för då använder jag ingen foundation alls! men nu på vintern vill jag gärna lägga på för att få upp nyansen i huden och få finare lyster. Till saken, man får en äcklig hy. Smutset åker in i porerna, och dom upplevs som större under detta vinterhalvår. Ush, så jag hoppas att detta kan vara min räddning om de funkar! Fick också någon lyxig tandkräm (lyxig och lyxig) tror jag lite vad jag vill om! Men den ska ta bort ytliga missfärgningar till 90% står det! Perfekt för mig som dricker 2920 liter kaffe om dagen och är en rökare på det.

Sen min favorit i denna box, de är en ansiktskräm från Yves Rocher. Den ska återaktivera hudens energi, och ge en fin lyster. Huden ska tydligen producera fyra gånger mer Kollagen! Hoppas i tusan denna funkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. josefin

  hej fina du! det såg verkligen ut som en rolig box! den hade jag velat ha! tandkrämen hade varit perfekt för mig med, som oxå är rökare och lattedrickare:p

  har du någon erfarenhet av yves Rocher produkter?
  hadevarit kul och veta.. jag har väldigt känslig hy så jag kan inte använda vad som helst, men vill hitta ett märke och en hudvårdsrutin som funkar och som känns bra för mig, hade varit snällt om du kunnat ge nått tips:)

  kram

 2. Paulina

  Älskar Yves Rochers produkter! De känns så lyxiga på något sätt och de flesta doftar underbart! Har många favoriter därifrån 🙂

stats