PATRICIA- Mamma till tre små!

– Tror jag dör så söta!

Jag älskar verkligen KappAhls barnkläder, dessa fina onepieces kommer flickorna springa omkring i! <3
Vilken butik handlar ni de mesta av era barnkläder på?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ängla Norberg - Livet som mamma & fru

  Jag har aldrig sökt för jag har aldrig vågat.. inte trott jag har varit bra nog. Men nu hoppas jag att det blir några röster. 🙂 hihi.

  Jag funderar på att göra hårförlängning och vi ska ju flytta ner till sthlm innan nyår.
  Finns det möjlighet att man kan få hjälp utav dig eller är det bara nära kompisar? 🙂

  KRAM!

 2. Ängla Norberg - Livet som mamma & fru

  Jag har aldrig sökt för jag har aldrig vågat.. inte trott jag har varit bra nog. Men nu hoppas jag att det blir några röster. 🙂 hihi.

  Jag funderar på att göra hårförlängning och vi ska ju flytta ner till sthlm innan nyår.
  Finns det möjlighet att man kan få hjälp utav dig eller är det bara nära kompisar? 🙂

  KRAM!

 3. Theresé

  Hej, jag måste bara säga att jag tycker du har en sån fin och inspirerande blogg. Du verkar så duktig på allt för att vara så pass "ung" som du är.. Laga mat mm… Jag väntar också en liten i April, å längtar enormt.. vad kul för er med en liten flicka till. Själv har jag ett bonusbarn, en liten kille på 4 år, så det ska bli kul med ett syskon till honom! Hoppas det blir bättre med din foglossning.. Har du något bra tips på någon god soppa? Jag älskar också att laga mat…. Kramar från Theresé från Luleå :))

 4. Theresé

  Hej, jag måste bara säga att jag tycker du har en sån fin och inspirerande blogg. Du verkar så duktig på allt för att vara så pass "ung" som du är.. Laga mat mm… Jag väntar också en liten i April, å längtar enormt.. vad kul för er med en liten flicka till. Själv har jag ett bonusbarn, en liten kille på 4 år, så det ska bli kul med ett syskon till honom! Hoppas det blir bättre med din foglossning.. Har du något bra tips på någon god soppa? Jag älskar också att laga mat…. Kramar från Theresé från Luleå :))

stats