PATRICIA- Mamma till tre små!

Trolleri med sax.

Senast överförda223
Måndagsmorgonen är alltid den dagen jag ser mest fram emot nu förtiden! Vi har salongstid Måndagar & Onsdagar numera, sedan har jag även mitt pass på gymmet efter två dagars ledighet! det spritter liksom i hela kroppen, så dra mig baklänges! idag var jag där vid 06, och även vid 18. Bra jobbat Patricia! Kände mig inte nöjd i morse, och tog 20 min att ens komma igång, sen hade jag 10 mins bra träning! så jag drog en vända på 30 min på eftermiddagen också, lite mer tillfredsställd i kroppen. När jag kom till salongen i morse, så förberedde jag fram allting. Simon lämnade Wilja i bålsta på förskolan, sen kom han in till salongen för att ordna till Jesus-barret! Det blev en människa under allt hår, en riktigt grym klippning och även trimning på skägget, första gången på en helform på skägg för mig! gradering och hela baletten, men de gick bra! lite små klurigt att klippa i, kändes som att klippa i en hästsvans så strävt det var.
Kastade i mig lunchen på 10 min, och in kom Ängla som ville förvandlas till askblont och få bort sin utväxt! på salongen får man verkligen känna känslan utav hur de kommer vara sen, tiden bara springer förbi och vips så är klockan närmre 17.

Linus kom och hämtade mig vid gymmet, med sig hade han två små glada tjejer! vilket bus de blev när vi kom hem, tjejerna har precis lagt sig! klockan tickade lika mycket den under kvällen.
Nu blir det bara en dusch, och kasta sig i sängen och förbereda lite inför morgondagen!

1797568_10152401981454120_5598470019886309269_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats