PATRICIA- Mamma till tre små!

Torrt i bloggen.

Jag har nu en extrem bloggtorka, de är så torrt just nu så de kan börja brinna! Precis så känns det, skriva om vår vardag som ser ut som alla andra dagar kan inte vara spännande att läsa om 7 dagar i veckan. Jag håller på att suger in lite blogg-anda just nu, det är inte första eller sista gången man får en torka heller! Så de är ingen idé att grubbla över det. Ska nog ta och köpa mig lite lotter! En data och en kamera skulle sitta finfint.

Tror saker och ting hade blivit lite trevligare här inne då!
Idag har jag varit förstörd faktiskt. I går så hade vi en hel dag tillsammans i Solna.  Jag har inte handlat så mycket saker på evigheter, kändes så skönt att faktiskt få unna sig själv något! Vi fikade, åt och myste runt.

Tog oss hem, duschade snabbt och åkte sen in mot stan igen för nya äventyr! träffade upp ett par vänner, käkade middag, Patricia drack bokstavligen 4 glas vin på en hel kväll, och jag mådde hur bra som helst hela kvällen, tills vi skulle sova. Hela min värld rockade, precis som när man var 15 och inte lärt sig att dricka alkohol! Haha, så orutinerad.. fyra glas vin liksom! De drack man för att man var törstig förr, och nu låg man och hulkade på toaletten i ett par timmar innan man kunde somna.

Så den här dagen har varit rätt seg måste jag säga, illamåendet har hängt med! knappt fått i mig något att äta, druckit en massa. Älskling är och handlar, ska göra lite tacotallrikar hemma idag! Mysa framför breaking bad när Novis somnar.
Med de så önskar jag er en bra kväll, och jag ursäktar mig lite för glappet här inne.

IMG_7543

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats