PATRICIA- Mamma till tre små!

Tävla om en Face & body roller!


Jag har en tävling på gång åt er som avslutas den 1/11.
Ni som har köpt denna roller, ni vet också att den har funkat! lämna gärna respons bland kommentarerna då man kanske är lite skeptisk till att testa denna.
En vän till mig fick mycket bristningar på magen efter sin graviditet, och hon gav denna en chans i två månader! och hon började se resultat snabbt.
Nu ska jag inte påstå att säga att bristningarna hokus pokus försvinner! Men, dom blir jämna och fina, inte lika djupa och dom syns absolut inte lika mycket som innan.
Ska berätta lite om denna roller, dess värde är: 695:-

För att tävla, så lämna en kommentar med din motivering varför du vill få hem denna roller!
Den med bäst motivering, vinner. Inte svårare än så, ni får gärna dela på instegram om ni vill.

Och om ni inte vinner, så finns denna produkt rabbaterad på: Glamdeals till nu: 279:-
Den finns i lager just nu, så passa på innan den tar slut då deras lager är begränsat med produkter!  

Information:
Kliniskt beprövad Hudroller som stimulerar collagenproduktionen av hudceller så att huden återfår sin spänst tack vare 540 små mikronålar. Hudroller förebygger och minimerar skador i huden. Hudroller används till både ansikte, hårbotten och övriga delar på kroppen så som ärr, bristningar, celluliter, rynkor, fina linjer och håravfall. Detta är alltså en produkt som passar såväl kvinnor som män! Redan efter ett par behandlingar kommer du se din hud återfå sin spänst och lyster. Hudroller är även ett perfekt verktyg för att motverka och förebygga bland annat bristningar.

Hur fungerar Hudroller?

Hudroller rullas över huden i ett specifikt mönster som i sin tur med sina 540 st extremt tunna nålar (0,50 mm) skapar 1000-talt microkanaler i huden. Det som händer i huden är att huden ”retas” vilket gör att man stimulerar hudens läkningsprocess och hudcellerna börjar att reparera sig. Men det är inte så pass retande att det är skadligt. Det finns liknande behandlingar på salonger som du får betala flera hundra kronor per behandling.

Hudroller passar dig med :

 • Celluliter
 • Hudbristningar
 • Ärr efter akne
 • Ärr efter kirurgisk ingrepp
 • Rynkor
 • Håravfall

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kim

  Jag skulle verkligen vilja testa denna roller till mina bristningar jag fick av viktuppgången under graviditeten. Jag gick upp över 30kg så det satte sina spår på både mage, rumpa, lår, armar och bröst! Vore ju inte fel att dessa blev lite mindre utmärkande 🙂

 2. Linnéa

  Hej Patricia!

  Jag har haft acne sedan jag var 15 år, och är snart 20. Den börjar äntligen (peppar peppar) bli bättre/försvinna. Jag skulle bli innerligt glad om jag fick möjligheten att testa denna roller där ärren efter acnen är synliga, och förhoppningsvis även kunna få porerna att försvinna.

  Kram Linnéa

 3. Caroline

  Jag har genomgått två täta operationer för att ta bort två cystor på mina äggstockar. Fula ärr på magen som syns väldigt mycket. De sade vid sista operationen att med tanke på min cystor så visste de inte om jag kunde bli med barn. Nu har jag blivit det och väntar vårt första lilla mirakel. Men ärren är otroligt fula och juh mer magen växer desto mer tänjs dessa och är inte alls snygga. Jag önskar vinna denna så att jag kan få ärren att efter graviditeten synas mindre så jag slipper bli påmind om den smärtsamma perioden i mitt liv innan jag visste om jag kunde bli gravid.

  Med vänlig hälsning, Caroline

 4. jennie 22 år

  Hej de står att min kommentar måste godkännas för att visas, vill du inte godkänna den eller har du bara råkat missa den? 🙂

 5. Jenny mamma till wilda

  Denna roller skulle nog göra mitt liv så mycket enklare! Varje dag skäms jag över alla mina bristningar på både mage, bröst, lår och armar! Och speciellt mina celluliter! Den kanske skulle göra så att jag inte vantrivs lika mycket med min kropp och dess utseende! Då kanske jag skulle våga att visa mig i bara linne och trosor för min pojkvän när lyset är på och inte behöva skyla allt det där fula på min kropp hela tiden! Jag tror ialf att jag skulle bli mer självsäker i mig själv om denna fantastiska uppfinning fungerade!

 6. Elin

  Jag är en trebarnsmamma som fått mina barn tätt, -09 -10 -12. Dom är verkligen det bästa som hänt mig. Att få tre juveler tätt har satt sina spår på kroppen och ha en sambo som ligger borta och jobbar mån-fredag och har jouren var 6e helg 25mil bort så är jag rätt ensam om att ta hand om våra barn, tiden för sig själv finns inte. Skulle vara guld värt om jag vann denna då jag har bristningar på magen armar bröst rumpa lår och smalben. Att kanske får lite större självförtroende så jag kan köpa dom kläder jag vill utan att tänka på att dölja mina områden.

  Tack för att du är så öppen och ärlig på din blogg. Så underbart att man känner igen sig i det du skriver♥

 7. Johanna Wilmer

  Varför jag vill vinna! Mars 2012 föddes min underbara son, innan honom hade jag missfall! Wilmer var så otroligt efterlängtad, vilken resulterade i att när jag va gravid gick jag upp 44 kg åt lite sött varje dag, inte överdrivna mängder! Sedan var de mycket vatten också! Men från att aldrig vägt över 60 kg till att stämpla in 97 kg på bb så fick kroppen ta stryk! Lyckats gå ner 42 av dom 44 kg men bristningarna sitter där! Hade vart superglad om jag vann så jag fick testa på denna och iaf kan göra dom lite blekare! 🙂

 8. Line

  Hej, jag skulle vilja vinna denna roller då jag är i tonåren (17 år) och har under tiden jag växt fått bristningar på låren och brösten, har även ärr från magoperationer som jag har gjort. Vilket så klart påverkar självförtroendet. Sen skulle det självklart vara kul att testa om rollen funkar! 🙂

 9. Emma

  Jag har haft dålig hy under hela tonåren och blivit mobbad i skolan pga mina finnar. Efter gymnasiet började hyn bli bättre men sedan jag blev gravid har hyn börjat bli värre igen och man ser alla små ärr av alla finnae jag haft. Jag tror och hoppas att face & body rollern kan hjälpa mig med att minska ärren i ansiktet och få mig att må bättre. Sedan är det bara ett plus att jag skulle kunna minska mina bristningar under min graviditet!

 10. patricia

  Jag är en tjej på 19 år, jag har alltid vart mindre än alla andra i min ålder, var en ”planka” fram tills för något år sedan, då jag fick lite former (inget emot former, älskar att ha rumpa och höfter) men som resulterade i stora bristningar på rumpan och längst med höften.. jag har sån ångest över dessa, jag skulle kunna leva med bristningar om det vore för att jag fött barn eller liknande, då hade det vaett SÅ värt det, nu dock, får jag ångest av dom..
  Hade gjort vadsomhelst för att vinna denna roller!

 11. sofie

  Hej!
  Har ett jätte fult och tjockt ärr efter ett kejsarsnitt gjort för ett år sedan, syns en bula när jag har tighta kläder pga att det är så mycket ärrvävnad 🙁

 12. Sara

  Jag är gravid i vecka 41 (40+2) idag.
  Jag har fått bristningar över mina bröst. Då jag gått från knappt en akupa till en e/d kanske. Bristningar tycker jag är något som visar att du gjort något fint. Att dom kommit för att du har gett just ditt mirakel ett liv och välkomnande till världen.
  Men som jag, jag är 22 år. För mig spelar det igen roll vad andra tycker om min kropp. Utan mer att jag själv ska känna mig bekväm igen med min kropp efter 9 månader. Skulle verkligen bli super glad och lycklig om jag vann denna produkt.
  Din blogg är så härlig att följa, har gett mig många tips och inspirationer. Kram

 13. Sandra

  Har följt din blogg ett bra tag nu, man får sån energi av den!
  Jag skulle vilja vinna den här då jag fått bristningar genom att jag gått upp lite i vikt och när jag skadat mig inte kunnat träna! Den här skulle göra att jag fått så mycket bättre självförtroende! Få bort bristningarna!!
  Kram

 14. Ida

  Har sett väldigt mycket reklam om denna men aldrig vågat köpa då den varit rätt dyr och som studerande med en väldigt låg inkomst i månaden så har det aldrig varit tillfälle. Jag är en tjej på 18år som aldrig vågat ha bikini på mig eller vågat visa mig utan kläder för min pojkvän då jag har väldigt mycket, och stora bristningar på höfter och bröst efter några tragiska händelser som pågått under några år som fick mig att gå upp väldigt mycket i vikt på kort tid. Nu har jag börjat ta tag i detta och gått ner 20kg sen i juni och jag mår bättre än någonsin. Skulle bli så himla glad om jag fick chansen att testa denna och den faktisk funkar. Självförtroendet ligger på noll just på grund av dessa fula bristningar. Håller tummar och tår.

  Tack för en superbra blogg, blev så himla glad när jag såg att du börjat blogga igen. Du är en stor inspiration för många och speciellt oss lite yngre skulle jag tro. Tack<3

 15. J

  Hej, denna hade passat perfekt i min familj då jag fick massa bristningar på rumpan när jag började träna. Men jag såg även att den kan hjälpa mot akne ärr som min sambo har över hela ryggen vilket gör att han inte badar offentligt bl.a. för han skäms över sin rygg. Tycker inte att en 24årig fin frisk kille ska behöva känna så.
  Kram

 16. Isabella

  Hej! 🙂 åh vilken roligt tävling!
  Denna skulle jag verkligen bli glad över om jag vann.
  Jag är en ung mamma med två små tjejer precis som du. Skillnaden är att jag alltid varit överviktig och under mina graviditeter blivit ännu större. Sista graviditeten slutade på 106kg. Nu ett år efter har jag lyckats gå ner till 56kg, 56!!! De vägde jag kanske när jag var 10år. Så otroligt stålr över mig själv, men.. Mina bristningar på kroppen är inte att leka med därför hoppas jag att jag vinner denna och till nästa sommar har självförtroendet på topp och vågar visa mig i bikini 🙂
  Kram på er!
  Mvh Isabella

 17. charlotte

  Den har jag tittat på många gånger och velat köpa, men inte haft råd. Mina tuttar förstördes totalt efter graviditeter och amning och är fyllda med bristningar, låren fyllda med bristningar och armen fylld med ärr efter en jobbig uppväxt, skulle göra vad som helst för att slippa svara på frågan min äldsta dotter ställt några gånger när hon klappar min arm och frågar vad jag gjort där. Funkar inte den kommer jag göra en laserbehandling när ekonomin tillåter.

  Tack för en super bra blogg! Helt underbart att du börjat blogga igen 🙂 kram!

 18. Zannah

  Jag har vägt 120kg i och med det har det gett mig osaliga bristningar på magen. Idag har jag börjat gå ner i vikt och på 2 månader gått ner till 102kg. Jag kämpar varje dag för att komma ner på en hälsosam vikt som passar mig.
  Jag skulle känna mig så mycket stoltare om jag fick bort alla mina gamla minnen på magen och se fram emot mitt nya liv.
  kram Zannah

 19. Sara

  Hade så gärna vunnit denna roller då jag haft oturen att gå igenom två operationer på vardera höft som mindre och då fått stora ärr på varje lår. Dessa ärr är något jag ogillar så mycket och skäms för att visa då de verkligen inte ser bra ut, så skulle hemskt gärna vilja ge denna roller en chans att förhoppningsvis kanske kunna förbättra ärrens utseende.

 20. patriziatrygg-mamma till världens bästa Tindra & lillasyster i magen!

  Jag skulle verkligen SÅ GÄRNA vilja vinna denna då jag länge funderat på att köpa en! Fick mitt första barn för drygt 18 månader sedan och om ynka 5 veckor är lillasyster beräknad. Magen var redan eftet första graviditeten full av bristningar, och det har inte blivit mindre denna gången. Men precis som för de flesta mammor lägger jag hellre pengarna som finns på barnen och får därför aldrig ”tummen ur” att själv unna mig något sånt här.. Nu håller jag verkligen alla tummar och tår försöker en vinst, sooom jag hoppas! 🙂 kram

 21. Thea

  Hej fina Patricia!:)
  Mysigt med en liten tävling här inne i bloggen! Jag skulle jättegärna vinna denna rollern, har kollat på den några gånger men det har alltid varit lite för mycket pengar att bara lägga på sig själv. Fattig student här, haha! Anledningen till att jag vill ha rollern är att jag har massor med bristningar över hela kroppen, mest över höfter och rumpa. Jag har inte varit gravid, bara gått upp lite i vikt, och allt har satt sig på rumpan. Nu har jag dock kommit i gång med träningen, på riktigt den här gången 😉 och för att kunna känna mig nöjd i min kropp på riktigt när de överflödiga 10 kilon som jag lagt på mig har försvunnit skulle det behövas att mina bristningar försvann också… Eller i alla fall blev lite bättre! Ser ut som en liten zebra just nu och blir obekväm i shorts, bikini och underkläder…
  Tack för en underbar blogg, det är så härligt att du är tillbaka och bloggar igen! Det har känts så tomt utan min favoritblogg att läsa om kvällarna! Kram!

 22. ida

  Är ju himla stolt över anledniningen till mina bristningar men nog vore det ju helt fantastiskt att slippa bli misstagen för en zebra nästa sommar också :S hehe. Det får duga som min motivering.

 23. Mia

  När min kropp började utveckla sig i tonåren, brösten blev större, man växte och kom i puberteten så fick jag även långa, rosa, fula, (för mig), väldigt oattraktiva bristningar på magen. Jag var 12-13 år då och tänkte inte så mycket mer på saken, men när jag var runt 14-15 så började självförtroendet svikta rejält.

  Jag frågade min mamma varför jag hade dem och vad det berodde på, hon sa att det berodde på hormoner. Jag har alltid känt att det varit så otroligt orättvist, så många kvinnor som fött barn och inte har ett enda märke eller bristning på sin kropp och så kommer jag här, snart 17 år gammal, aldrig fött barn eller ens varit gravid och har så många bristningar över hela magen.

  Denna sommaren badade jag inte en enda gång. Jag har alltid varit beredd på blickarna men det jobbigaste har varit att förklara när folk frågar och undrar om man har barn ’trots att man är så ung’. Det är otroligt jobbigt och allt jag vill är att få känna mig som de flesta andra 17-åringar gör…nämligen normal.

  Jag har begränsat mig själv i mitt liv så många år nu att det är dags för mig att börja leva. Och att få bort bristningarna så jag kunde få mitt självförtroende tillbaks skulle betyda mer än jag kan beskriva…

 24. Sofia d

  Jag vill väldigt gärna vinna denna då jag har bristningar på magen efter mina 2 små prinsessor. Har lagt massa pengar på krämer som inte funkat och efter att ha spenderat massa har jag nu gett upp! Skulle bli så otroligt glad över att få prova på denna då det känns fel att prioritera att köpa den nu inför julen. Tack för en inspirerande blogg! Kram

 25. Lina

  Viljan av att få vinna denna produkt och testa den är stor.

  Jag är en tjej på 22år och kämpar för att gå ner i vikt. Bristningar över hela kroppen kom som tonåring och känslan av att inte passa in borrade sig djupt in i hjärtat.. Jag gjorde allt, jag gör allt för att gå ner i vikt. Nu efter ett år av vilja av stål har jag minskat 20kg rent fett och min kropp och hud behöver en återställare så gott det går.. Hade uppskattat detta pris och min motivation till att fortsätta kämpa hade ökat. Folk säger att jag är fin, men jag ser fortfarande mina fula bristningar och under huden har jag som knölar som behövs masseras bort enligt läkare. Med denna vinst hade jag kanske haft ännu en möjlighet att nå det målet jag vill nå. Att känna att jag passar in och att känna sig fin.

 26. Josefin

  Jag skulle gärna vilja vinna denna då jag har bristningar på mage och bröst även om jag inte genomgått någon graviditet. Har pendlat med vikten i många är och det har satt sina spår på kroppen om jag säger så..

  Håller tummarna!

 27. Desirée

  Jag skulle vilja vinna denna roller för att jag fick mycket bristningar på låren och rumpan i början av tonåren. Jag har tyckt att det ha varit fruktansvärt pinsamt och jobbigt då vänner i den tidiga tonåren har frågat vad det är för något och varför jag just har bristningar. Jag har inte direkt kunnat svara på den frågan, men alltid sagt att jag växt för fort så huden inte hinner med.
  Nu är jag 20 år gammal och bristningarna har bleks till en viss del men självklart vill jag att det ska bli ännu bättre och ha lika fina lår och rumpa som mina kompisar.
  Mitt största komplex är då låren och rumpan som är full av bristningar och jag tänker på det varje dag tyvärr.

  Tack för en superbra blogg.
  Kram Desirée

 28. Andrea

  Jag försöker lära mig att leva med min ärriga mage (efter diverse magoperationer i tonåren) och har väl kommit en bra bit på väg! Efter min graviditet med tvillingar så blev ärren mycket värre så jag hade mer än gärna testat denna roller som verkar väldigt lovande.

  Tack för en bra blogg!

 29. Johanna

  Jag skulle jättegärna vilja testa denna roller. Det hade varit guld värt att testa denna då jag nästan testat allt mot akne och ärr. Jag har haft problem med akne sedan tidiga tonåren. Ibland har jag haft så mycket finnar att jag inte velat visa mig ute. Dessutom har det gjort helt stört ont. Varit till doktor, hudanalys, apotek men ingenting hjälpte då. Nu är det mycket bättre men ärren är fortfarande kvar. Jag skulle så gärna vilja att de försvinner, om inte helt, lite i alla fall. Det skulle betyda så mycket för mig.
  Du är en grym förebild Patrcia och jag gillar verkligen inspirationen på din blogg. Kram från Johanna

 30. Maja

  Jag har mycket ärr i ansiktet efter akne o det vore så skönt att få testa något som kanske hjälper att få bort det ! Stor kram

 31. Hanna

  Åh, hade verkligen velat vinna och testa! Efter att ha fått barn och gått upp drygt 20 kg under graviditeten så har jag bristningar överallt 🙁 Bröst, höfter, mage och lår. Har lyckats gå ner i vikt och kommit igång med träningen ordentligt. Hade man kunnat få lite mindre synliga bristningar kanske Beach 2014 kunde kännas lite mer uppnåeligt 🙂

 32. Sofie

  Hej, först vill jag säga att din blogg är super.
  Min motivering: Jag är ganska mullig, snäppet påväg till övervikt och är 18 år, jag har äntligen tagit tag i livet och börjat träna .. Vilket har gett mig bristningar … Har aldrig tidigare hatt några bristningar trots min vikt. Detta gör att jag gärna skulle vilja testa denna för helt ärligt så mår jag dåligt över mina bristningar känner mig inte snygg även om det inte är det som räknas men trotts att jag går ner i vikt så gör bristningarna det inte kul…

  Fortsätt kämpa med ditt liv och blev så glad att du och Linus är tillbaka hos varandra!!!

 33. Louise

  Jag brukar inte tävla men när jag såg den här tävlingen kunde jag inte låta bli! Jag har länge velat köpa en roller men jag blir alltid lite dumsnål när det kommer till att lägga pengar på mig själv. Lägger hellre pengarna på mina små guldklimpar eftersom jag är ensamstående och inte kan sväva ut alltför mycket. Under min första graviditet fick jag många och djupa bristningar på både lår, höfter och bröst. När jag var gravid med mitt andra barn tänkte jag att ”jag struntar i om jag får flera bristningar bara dom inte sätter sig frampå magen” var tror du de där nya bristningarna satte sig om inte frampå magen.. ångest ångest ångest! Idag har jag kommit till den punkt att jag inte stör mig så hemskt mycket på dessa tigerränder längre eftersom jag vet att jag har fått dom genom att bära mina fantastiska barn i 9 månader. Men finns det något jag kan göra för att få bort bristningarna lite så testar jag såklart gärna det! Jag hoppas verkligen att jag får chansen! Kram

 34. sandra

  ÅH en sån skulle jag vilja vinna! Ser ut som en tiger på magen efter två gravidmagar… Har även en del cellisar på benen vilket inte känns sådär jätte spännande att visa upp på sommaren.

  Hälsningar Sandra

 35. Nathalie

  Jag skulle väldigt gärna vilja få hem denna. Jag fick extremt mycket bristningar under min första graviditet. Jag är kort och bebis kunde inte växa så mycket på längden i magen, vilket resulterade i en stor utstående mage och då hann huden inte riktigt med. Kan också lägga till att sonen var stor: 4300g. Jag känner mig inte fin längre, saknar att kunna känna mig fräsch utan tröja. Om denna kan hjälpa mig det minsta så skulle jag bli väldigt väldigt glad. /Tvåbarnsmamman

 36. Amanda

  Efter en graviditet så fick jag bristningar på mage och lår, något ja inte trivs med. Nu är ja gravid i v 18 och hoppas såklart på inga bristningar! Detta skulle va en toppen grej efter denna graviditet och få bort bristningarna! Håller alla mina tummar att ja kan få en mage och lår ja trivs med! Kram!

 37. sofia

  Åh vilken underbar tävling! 🙂
  Fick en del bristningar med dottern som är jämngammal med Novalie och nu föddes lillebror den 24/10 och med honom fick jag ännu mer såklart och denna gång mitt på magen och de skulle verkligen vara roligt att få testa och se skillnaden. Barn är värda alla bristningar i hela universum men om de finns nåt som kan få mig att känna mig lite självsäkrare så skulle de kännas bra fint!

 38. TinaAndersson

  Jag vill självklart vara med. Efter att jag fick barn så fick jag mycket bristningar på magen och på ryggen, alltså på sidorna av ryggen. Dessa syns fortfarande efter 2 år och det känns egentligen inte så himla bra.. Sen att jag har mycket ärr i ansiktet efter en finnig tonår gör det ju inte så mycket bättre. Så det skulle egentligen vara guld värt att vinna denna, det skulle betyda väldigt mycket då det inte riktigt finns pengar i ekonomin för att köpa skönhetsprylar. Men tänker inte göra några krusiduller av min motivering, utan det är därför jag vill vinna.

 39. Ida knutsson

  Hej Patricia din blogg är jätte bra och inspirerande! Jag skulle jätte gärna vilja vinne en face & body roller då jag har mycket ärr från akne och bristningar. Jag har länge tänkt på att köpa en sån här men det har inte blivit av. så skulle vara dupera roligt om jag vann! Ha en toppen dag kram Ida

 40. angie

  Jag vill vinna så att jag kan bli av med lite ärr (som jag har över hela armarna och speciellt vänstra handleden som är helt täckt)! Hade ett självskadebeteende i ca 8 år..

  Sen är jag mamma sen 4,5 år så jag har ett helt gäng bristningar på mage, lår och bröst med som jag inte precis hade saknat om dom försvann! 😉

 41. Izabella

  Jag vill verkligen vinna, har tänkt köpa den länge men mamma pengen räcker aldrig till.. Fick fruktansvärda bristningar vid förlossningen som jag mår hemskt dåligt av, tränat för fullt & smörjer magen och hoppas på det bästa.. Men som 22 åring är det inte kul att ha en mage full av sjögräs 😉

 42. Gullan

  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna rollern för att prova om den verkligen hjälper.
  De 2 sista veckorna innan sonen föddes så kom bristningarna 🙁 trodde att jag klarat mig men icke! De sträcker sig ända upp till naveln och jag skäms för att visa magen då jag tycker bristningarna är så fula och tydliga. Hade ju boostat mig rejält om rollern kunde förbättra huden och förminska bristningarna. Då kunde jag kännt mig lika snygg som mina systrar och svägerskor och sexig inför sambon igen! Hoppas hoppas!

 43. Angelica

  Känslan av att få ett barn går inte att sätta ord på. Aldrig att någon kunde förberett mig på detta. Inte kunde jag tro att det skulle vara såhär jobbigt, skräckinjagande och psykiskt påfrestande samtidigt som jag aldrig trott jag kunde fyllas med så mycket kärlek, omtanke, glädje och stolthet för någon. Att det skulle vara så sjukt kul och ballt. Det är så man tror man ska spricka. Någon slags skitzofren balansgång mellan att allt är så perfekt till rädslan av att förlora allt. Aldrig trodde jag att jag kunde älska någon såhär mycket. Aldrig har jag varit så rädd att förlora något.

  Fram till vecka 36 klarade jag mig med bara 1 bristning. Stolt som en tupp var jag. Skulle jag aldrig blivit. Efter det svällde jag upp 10 kilo vatten på 4 veckor. Jag har gått sönder till långt upp över naveln. Mina ljumskar, kärlekshandtag, lår. Överallt. Dom röda elaka bristningarna stirrar på mig varje dag. Jag vet att man inte ska klaga. Jag fick efter 94 (!!!) timmars förlossning en frisk pojk. Han är det vackraste som gått på jorden. Jag har inget att klaga över, egentligen. det finns folk som har det värre.
  Men känslan att aldrig kunna gå i bikini igen utan att se ut som jag blivit skuren med kniv, känna mig snygg framför min kille, eller bara paniken över att tröjan kanske skulle råka åka upp över magen framför folk. Det får mig att vilka stänga in mig för gott eller kanske eventuellt flytta till Alaska där man aldrig behöver ha sommar.
  Har tänkt länge på att köpa den, provar lyckan här. Annars vet jag exakt vad karln får köpa i julklapp.

  Ursäkta för den kanske längsta kommentaren du någonsin fått.
  Men fan vad skönt att skriva av sig!

  //Angelica

 44. jennie 22 år

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna då jag från min förra graviditet fick fruktansvärd acne som satt sina spår på ena kinden, ALDRIG haft finnar innan fick också bristningar på brösten och några få runt naveln. Gravid igen men har sluppit acne denna gång och inga fler bristningar än. Har gammalt ärr över vänstra låret och foten efter en mopedolycka så jag har lite yta som jag mer än gärna skulle vilja pröva på med denna roller 🙂 kram fortsätt vara denna fina människa du verkar vara.

 45. Evelina

  Skulle så himla gärna vilja ha den då jag precis har börjat gå ner i vikt och det skulle vara så kul om bristningarna inte lämnar fula spår på min kropp som jag äntligen börjar att bli nöjd med! Att bara vara drygt 18 år & ha magen full med bristningar är inte roligt då mycket blir lidande som att bada och sola på stranden eller att ha lite mer tunnare plagg utan att vara rädd att dem ska synas igenom!

  Tack för en himla bra blogg fina Patricia ♥

 46. Marcus Thorén

  Jag tycker min fantastiska fru ska vinna denna! Hon väntar vårt 3:e barn nu och det har gett ut sin rätt på hennes mage, jag tycker att hon är mer vacker än någonsin men hon känner sig väldigt osäker på sig själv med bristningarna, efter alla sjukdomar och sjukhusbesök som varit under denna graviditeten så behöver hon verkligen få boosta upp sitt självförtroende med en gåva som hon verkligen hade uppskattat!
  Med vänlig hälsning, Marcus lycklig 3 barns far!

 47. Sofie

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en sådan!
  Jag har väldigt mycket bristningar både runt magen och runt armar och lår efter att jag först gick upp väldigt mycket i vikt (80kg) och har nu gått ner nästan 70kg och mina bristningar ser hemska ut! 🙁
  Så hade varit jätte roligt att kunna vinna en sånhär!

 48. Emma

  Jag vill vara med och tävla om denna roller för jag har haft problem med akne under hela tonåren och blivit mobbad för det vilket resulterade att jag skolkade en hel del för att jag inte orkade med. För ett tag sedan lugnade symptomen sig och hyn började bli bättre men jag har fortfarande massa små ärr i ansiktet. Sen jag blev gravid har hyn börjat bli värre igen och jag önskar så att jag hade en face & body rolletr för jag tror att min hy skulle bli bättre och även om jag skulle få bristningar under min graviditet.

 49. Mali

  Hej! 🙂 jag skulle vilja vinna denna roller pga mina celluliter. Jag har haft celluliter sen jag varit ungefär 15 år och jag fyller 19 i år. Jag har tränat väldigt mycket för att försökt få bort mina celluliter, även ändrat kosten och använt krämer. Men det har inte funkat. Jag går aldrig i bikini om somrarna eller i shorts. Jag gillar inte ens att vara på stranden eller liknande oxå för att jag blir avundsjuk på de som slipper ha det problemet. Jag vill också ha jämna ben. Ärligt talat så känner jag mig som en gammal tant med dessa celluliter. Jag vill kunna känna mig snygg i shorts eller bikini, men de gör jag inte. När jag bär klänning så går dom alltid till knäna, vågar aldrig bära kortare klänningar/kjolar. Jag skäms även för mina kille ibland även att han säger att jag inte ska göra det..
  Jag har inte fött barn eller liknande, jag är inte överviktig men lider ändå av detta, tror de går i släkten. Jag vill gärna testa denna roller o hoppas på att de hjälper. 🙂 hoppas jag vinner denna produkt!! Kram 🙂

 50. Vilma muhr

  Hej! Jag vill verkligen verkligen verkligen verkligen vinna! Jag har velat köpa en sån sen jag fick min son gör över 7 månader sen. Jg fick jättemycket bristningar de sista 2 veckorna i gravidiyeten(gick över 2 veckor) och jag mår verkligen dåligt över dom. Jag ville inte änns visa mig i bikini i somras pga det. Jag känner helleringen motivation till att träna bortser lösa skinnet på magen eftersom jag ändå skulle ha bristningarna kvar. Så min motivering till Vsrför just jg ska vinna är för att jag inte vara behöver den för min skull för att må bra och bli gladare (om den funkar så bra som jag hört) jag skulle då även lägga mindre energi på att må dåligt över bristningarna och istället ha mer positiv energi till min underbara son! Hoppas verkligen jag vinner <3

 51. Fanny - mamma till dottern Charlie & sonen Sigge

  Jag vill vinna då jag under senaste graviditeten fick väldigt mycket bristningar på mage och lår. Första graviditeten klarade jag mig helt utan bristningar tills 4 dagar EFTER förlossningen då 12 små lilaröda rackare uppenbarade sig på magen out of nowhere. Varför liksom? Nu under graviditet nr.2 har dessa vuxit och blivit illröda och väldigt synliga. Jag är bara 22 och känner inte för att gå omkring med zebramage resten av livet. Trots att det såklart är värt alla bristningar i världen bara att ha fått två friska underbara barn så gör inte det bristningarna i sig något finare, som folk försöker pracka på en :>

 52. Ella

  Tänk om denna hade funkat på mitt fula ärr på armbågen efter en trafikolycka i våras som gjorde så hela mitt liv föll på mindre än 2 sekunder. Rörelsehindrad(kan inte räta ut min arm), uppsagd, seperation från min sambo, bor hos mina föräldrar.
  Tack för en fin blogg som jag följer troget!

 53. A

  Är 18 år och har snart bal och student, har acne ärr sen min tonår och vill så gärna så bort de till min bal, jag har försökt med alla medel men inget vill hjälpa.. Mina är får mig att tycka sämre om mig själv och gör en ledsen.

 54. rita

  Hej, vad glad jag blev när jag såg det här för jag har haft akne problem väldigt länge nu.Har försökt behandla det med olika krämer, produkter och behandlingar som läkarna rekommenderat men inget har funkat och det har kostat mig en massa pengar.

  Har känt mig väldigt sviken och ledsen då jag har slösat mycket pengar och det som läkarna och kompisar/bekanta rekomenderat inte har funkat på mig, tänker då att kanske nåt är fel på mig eftersom det funkat på de. Och det blir ju bara värre när jag täcker det med foundation.
  Jag pluggar även och har inget jobb så är inte så sugen på att köpa fler saker som jag inte är säker kommer funka och är har ganska dåligt med ekonomin då jag bara får klara mig med csn, så jag håller verkligen tummarna för det här nu.
  Ha en bra dag och tack för en bra blogg 🙂

 55. Helin

  Oh skulle jätte gärna vilja vinna denna roller. Har hört så mycket bra om den. Fick ganska mycket bristningar under första graviditeten och skulle köpa en sådan roller men blev gravid igen och väntar nu mitt andra barn så det blev tyvärr ingen roller. Däremot planerar jag inga fler barn än på ett tag så en liten behandling för att minska bristningarna skulle inte vara helt fel. Har tappat självförtroendet helt när det gäller min kropp och vågar inte visa magen längre.

  Har läst din blogg i snart 2 år och tycker att du är en otroligt stark och inspirerande person!

 56. Lina

  Jag skulle vilja vinna för att min mage ser ut som en smiley efter ett urakut kejsarsnitt i juni! Både jag och min bebis mår bra som tur är för hon fick en tuff start… jag låg sövd under tiden dom skyndade ut henne och fick liv i henne med hjärt- lungräddning! Det var så bråttom att dom skar utan eftertanke och det syns på ärret idag! Hoppas hoppas 😀

 57. annika

  Åh denna vill jag vinna! Jag behöver den då min kropp liksom många andras fylldes av bristningar då jag fick min dotter för 1 år och 7 månader sen och sen fick ännu mer bristningar nu när jag blev gravid med min son som föddes för 6 veckor sen. Min kropp är numera täckt av stora tigerränder, märken från mina älskade barn, dom jag har fått på magen gillar jag faktiskt då jag tycker att dom påminner mig om det bästa som hänt mig men bristningarna jag fåttpå armar, ben, bröst och rumpa (ja jag är verkligen täckt) dom gillarnte lika mycket då jag ser ut som en stoppad docka som spricker i sömmarna! Inte så elde då jag är 22 och inte borde ha tuttar till knäna och bristningaröverallt! Ja, jag behöver verkligen denna, jag har så otroligt mycket.bristningar, jag har för bövelen bristningar på karln min till och med (ja han sympati åt och tydligen även sympati sprack;p) /tiger familjen

 58. Johanna

  Åh jag skulle vilja vara med & tävla & givetvis vinna.
  Anledningen till detta är ju att jag har bristningar efter att ha varit gravid 2 ggr. Men sen har jag även hemskt fula ärr efter en bröstoperation. De tar nog priset i att vara fulast i stan & det är t om så illa att jag knappt vill att min man ska se dem. Då har vi ändå varit gifta snart 9 år!!
  Så jag håller tummarna att jag vinner!

 59. Alexandra

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna! Fick så mycket bristningar på mage, lår och bröst efter min graviditet. Brösten är värst och min kära sambo har inte sett mina bröst sen graviditeten för 10 månader sen. Lider så otroligt mycket och skulle där finnas något som hjälper hade det ju varit toppen. Vet att man borde vara stolt över att ha blivit mamma och inte bry sig om kroppen men det är seriöst inte lätt när man inte trivs med sig själv. Hoppas så på att vinna!

 60. Nina

  Jag skulle vilja vinna denna till min bästa vän som fick tvillingar den 13/7 🙂
  Hennes mage och lår ser ut som en zebra (hennes uttryck) så skulle vara kul att övertalas henne med att komma dit och rulla lite.
  Kram

 61. Freija

  Jag genomgick en lång depression när jag var yngre, efter att min pojkvän dog ifrån mig. Under den tiden var jag väldigt suicidal och jag är märkt med leverskador och fula ärr ifrån den tiden.

  Idag sminkar jag över mina ärr, jag vill inte förknippas med den personen jag var då, jag vill inte bli dömd för gamla misstag, vill inte påminnas om den tiden, den sorgen.

  Idag är jag stark, och det är så jag vill uppfattas och om det finns något sätt att få mina ärr att synas mindre, utan dyra laser ingrepp, skulle jag bli väldigt väldigt glad.

 62. Linda Stellberg

  Kan inte med ord lika bra beskriva som en bild på mig naken skulle göra, antar att det är uteslutet?

  Varje medel som skulle kunna göra det bättre är iallafall mottaget. För husfridensskull så att säga 😉

stats