PATRICIA- Mamma till tre små!

– Tar en dag i taget!


Igår hade vi världens sötaste små tjejer i likadana klänningar som moster köpt ♥
Och vi hade även så sjukt fint väder hela dagen! Redan vid 09.30 så var vi ute vid Ekilla och påbörjade den fina dagen. Barnen sprang runt och lekte, poolen fylldes och där i plaskade barnen långt in på eftermiddagen! Lilla Vilma kom och lekte med Wilja och dom hade de så himla roligt. Vid middagstid så började vi åka hemåt solbrända och röda! Linus åkte och handlade allt gott till middagen, och jag ställde in kakan i ugnen. Vi fick fin besök utav lilla Mira, Millan & Daniel till middagen! Hade en jätte mysig kväll, en bra dag med andra ord och jag njöt för fullt över att jag faktiskt var hemma.

Idag vaknade vi upp efter lite sovmorgon! Linus åkte iväg till jobbet och jag och tjejerna ska snart ta oss till öppna förskolan för lite våffelstund 🙂 dom behöver leka av sig lite och vädret ute är helt förjävligt.
Ynka 14 grader och blåst utav bara helvete! mitten av Juli var de va? :/
Måste komma in i någon slags bloggrutin! förstår inte hur jag hann med 4-6  inlägg per dag förut… jag kommer väl tillbaka, så småningom! en dag i taget.

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Hej hittade precis häromdagen till din blogg å måste säga att jag är fast , 🙂 jätte bra blogg å älskar dina tips på heminredning har fått några tips härifrån 😉 och dina barn är jätte fina 🙂
    Ha en fortsatt bra dag ! 🙂

  2. cecilia

    gud va otroligt söta! har novalie börjat prata än ? hon borde ju bli 1,5 snart va? 🙂 jag har inte super bra koll men när börjar det flesta prata?

stats