PATRICIA- Mamma till tre små!

Tagit mig en vals!


Nu har jag haft mig en redig vals med både dammsugare & golvmopp! Nu skiner hemmet från golv till tak! Tycker snart synd om våra stackars golv, jag gör ju inget annat om dagarna än att STORSTÄDAR var eviga dag! 😀 Men nu är de gjort, och har alltid en lika skön känsla i hela kroppen efteråt!♥

Nu har jag två timmar till att passa på o vila innan lilla månstret kommer hem från förskolan!

Föresten! ni som längtar, alla mina sammandragningar & förvärkar är borta med vinden! 😀
De blir nog aldrig bebis här inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Duktig du är som städar fastän du går på övertid!
  Hade tänkt att göra det jag också idag men solen sken så väldigt så det får se ut som sju svåra år i ett par dagar till. Hade en nöjd son och det är huvudsaken 🙂

 2. Joanna

  Sv: tack så mycket, mitt livs kärlek och jag! 🙂

  Ja du har en riktigt mysig mage så jag förstår att lill tjejen vill njuta av att ligga där liite till! 🙂 hoppas att du slipper utstå mer smärta, lider verkligen med dig! Kram!

 3. Sara

  Usch va jobbigt, jo den kommer ut till slut. Jag trodde inte heller att Melvin skulle komma. Förvärkar som kom å försvann, men efter 12 dagar så va det dags. Jag grät in till förlossningen för jag av så lycklig

 4. C - 3 barns mamma i mars

  Det sägs ju att det ska vara jätte lungt innan det startar på riktigt så imorgon tror jag nog det startar för dig 😀

stats