PATRICIA- Mamma till tre små!

Tack Gud!

Känslan går inte att beskriva när man lyckats ha fått ett fast jobb!! ♥
Ja, de är kanon och jag har firat med att tryckt i mig Sibyllas allra fetaste hamburgare! Dagen har varit jätte mysig.
Jag och Novalie åkte in mot Söder! Skulle vara lite ”barnvakt” om man kan kalla det så åt Wilja medan Simon hade en klipptid! Jag skulle ändå in, och de gjorde mig bara gott i hjärtat att få träffa Wilja även om det var igår hon åkte. Så vi fikade tillsammans och åkte mot stan! Vi kollade i lite affärer innan de var dags för att åka hem igen. Då utan Wilja, vilket var sjukt jobbigt. Men hon var glad och vinkade hejdå! så på henne gick de ingen nöd, förutom på mig.

Fick med mig lite fint hem, och en present åt älskling! Ikväll blir det godis och soffhäng, imorgon har han fotbolls turnering likaså på söndag! känner mig som en gräsänkling… Kram på er alla & hoppas ni får en fin helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hej! Får jag fråga, din stora tatuering på sidan, den gjorde du i thailand va? Är det bambu eller vanlig? Tänkte nämligen göra en nu när jag åker ner i feb men vet inte om bambu kommer bli bra? Kommer göra en text bara och inte alls så stor och sen ett litet hjärta kankse i färg och undrar om färgen håller bra, för på vanliga måste man ju gå o fylla på färgen om det ska vara bra, eller det har min kompis fått göra iaf!

    Tack för svar! Ha en bra dag 🙂

  2. Frida

    Va roligt och skönt med ett fast jobb! Men tror du inte att det kommer bli jobbigt i längden med natt 80%?! Det tär otroligt mycket på en eftersom man behöver sova dagarna och tappar allt det sociala!

    Jag vet hur svårt det är med jobb så man får ju ta det man kan. Men kör inte slut på dig! 🙂

stats