PATRICIA- Mamma till tre små!

Tack för den här dagen!

Nu närmar sig denna fina dag mot sitt slut! Och gud vad jag känner mig upprymd.
Kan inte med ord berätta hur glad Wilja varit i dag, och hur stolt hon var över att få dit alla sina kompisar. Dom har lekt så fint, och verkligen varit så tålmodiga och lyssnat så fint.
Det bjöds på glass & pannkakor, dom har lekt så det stod härliga till! Kaninen kom på besök och delade ut godispåsar, öppnade paket och hon tackade var och en med en kram.
Så tacksam liten flicka! hennes lillasyster fick sitta med henne i ”drottningstolen”, Novalie fick hjälpa Wilja att öppna sina paket på hennes begäran, hon tog med sin lillasyster och lekte, höll henne i handen när dom studsade studsmatta och när Novalie sa ”de finns inte plats åt mig”, så tog Wilja henne i handen och tog med henne till studsmattan. Åh, hon berörde nog oss alla i dag. Stolt Mamma. Önskar att Novalie tar efter denna fina sida till sin lillebror när hon själv får känna sig stor. För finare syster än Wilja är svår att finna, alltid i alla lägen sedan hon var jätte liten har hennes lillasyster alltid varit hennes allt. Jag och den här stora magen hittade även lite kläder att dra på oss, lite sammandragningar senare så fick jag även på mig skorna! Phu, det tar sin rätt nu på min lilla kropp. En ny vecka i morgon, har en sån där dag så jag inte har en endaste plan på hela veckan! vi får se hur jag sysselsätter mig på bästa möjliga sätt. 

11084456_10153184718894120_25150158_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats