PATRICIA- Mamma till tre små!

Tack fina Farmor!

Kolla vilken fin & underbart söt liten koft/bolero som farmor har stickat! ♥
Nu är hjälmmössan på gång, och jag hoppas den snart blir färdig! så nedrans sött så jag dör verkligen.

Morgonen började efter en kämpig natt!
Detta såg jag på min facebook när jag vakna… Att du alltid är så charmig älskling! 😀

Blundar man så låter de som ett helt logement som snarkar men kollar man så ser jag bara dig! 🙂 hur mycket kan en tjej snarka egentligen?!?♥”

Ja en liten liten människa med noll plats kvar i kroppen, tryck och press överallt! klart FAN att jag snarkar 😉 Så linus hade buffat på mig hela natten, men jag har inte vaknat. Förvärkar inatt igen dock! 08 så gav jag upp, upp och plockade lite. Blev genast bättre! Frukost har ätits, de har rensats! Snart ryker våran soffa och nu blir jag sofflös fram till kvällen! Wiho eller något.

WILJA KOMMER HEM VID 12, Längtar så jag dör!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Ååhhh!! Det där var typ det sötaste jag sett! Kan du fråga svärmor var hon har fått tag på mönstret? Och om mönstret finns elektroniskt får ni jättegärna maila det till mig. Jag stickar själv och vill sticka detta till min bebis när det nu blir dags! 🙂 hoppas bebis kommer snart, så du slipper gå och ha ont!

 2. Tina

  Jättefin och en härlig färg:) du har en underbar blogg och att du orkar skriva så mycket och dessutom sätta in så fina bilder på er och andra grejer:)

 3. sandra

  Vilken söt! Jag har en kollega som ska sticka något till min blivande kille. Man önskar ju att man kunde sticka själv. Kanske blir något att sysselsätta sig med under mammaledigheten 🙂

 4. Carro

  Oj,så fin den är! SÅ SÖTT!!

  Nu får lilla bebis lov att komma tycker jag. Jag TROR att ni kommer få åka upp inatt för att föda. Hon kommer nog väga omkring 3500 gram och vara 50 cm lång 🙂

  Det är så kul att följa er, ska du veta! Kram!

stats