PATRICIA- Mamma till tre små!

Sytt små mössor & Lindex besök 

  
De har kommit lite nytt tyg! Så igår satte jag mig vid maskinen med en gång & sydde upp ett par mössor. Pandorna är så populära så en meter tyg är redan slut! Dom är så fina så vill ha på mig en själv. 

Idag så har jag & Tristan haft en hemmadag hela dagen! Har haft något så grönjäkligt ont i huvudet :/ så när wilja skulle lämnas till Simon var jag snabb in på Apoteket för att köpa treo! Gick och åt mellis och kasta i mig den med en gång. Åt lite med tjejerna, Simon kom & fick i mig en kopp kaffe och mådde genast bättre! sprang upp på Lindex och köpte baskläder till tjejerna och till Tristan, köpte även ridbyxor åt båda två med fleece inuti! Nu vet vi ju att dom båda vill fortsätta. 

Nu står chiliconcarnen och puttrar, novalie ska badas! De blir en tidig kväll här hemma för oss alla har jag på känn. Kolla så fina nyheter Lindex har fått in! Kommer köpa på mig varenda storlek för att lagra på mig. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats