PATRICIA- Mamma till tre små!

Sytt små kramdjur

DSC04736 DSC04740 DSC04741 DSC04745

Idag blir familjens lilla stjärna hela fyra månader! Men det är inte lätt, för en jobbig feber kom på besök igår. Så det har varit väldigt ledsamt och gnälligt här hemma idag, men nu somnade han äntligen! Eftersom det är planeringsdag på dagis, så tänkte jag sysselsätta min lilla loppa. Så idag har hon stoppat och stoppat en liten gris och en hund med massa vadd! sen har hon fått testa på att sy med fingerborgar på alla fingrar haha, några stick hit och dit senare så förstod hon! Hon tyckte det var jätte roligt, och så hemskt var det inte att inte kunna gå ut och leka.

Sen sprang hon ner till grannarna, där blev hon bjuden på lunch och lekte på altanen med barnen! Tristan ville verkligen inte somna hur jag mig än bar mig åt, så jag tog fram vagnen och gick ut med honom, han slocknade på en gång och sov sedan i hela 3 timmar i vagnen! Lilla killen, febern har gått ner, men han är fortfarande trött! får se om den kommer på besök ikväll igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mickis

    måste bara fråga dig, har undrat så länge haha! Du har säkert skrivit de någongång och jag menar verkligen inget illa! Men går wilja på dagis hos sin pappa också eller bara hos dig?:) har undrat hur det funkar med att ha barnet i olika kommuner 🙂 om det nu blir olika kommuner för er 🙂
    Du behöver inte svara om du inte har lust, jag är bara en nyfiken människa haha 🙂 menar somsagt inget illa!
    Tusen kramar till er !

stats