PATRICIA- Mamma till tre små!

Symaskinen fick åka fram

Idag så lämnade vi dom stora tjejerna på dagis, sen har jag hängt hemma med den här lillemannen hela dagen lång! förra veckan ville jag ha en dag bara hemma, men hade något att göra varenda dag.. så de slutade med att jag aldrig åkte hem emellan lämning och hämtning! men idag har vi gosat, legat i babygymmet, snackat, hunnit sy medan hans sov! hans underbara gula tröja syddes i mjukt trikå, kommer sy mig flera stycken och han va så fint i gult.

Hämtade barnen, Wilja cykla utan stödhjul hela vägen dit och hem, klarade sig själv nedför backar, cykla i förväg men stannade vid övergångsställen och väntade på mig och hoppade av cykeln! vilken brud alltså, kan inte bli annat än stolt.
Här hemma så väntar vi in Pappan, lilleman sprattlar i mitt knä och snart ska de förberedas med lasange! Härliga Måndag.

DSC04996
DSC04997
DSC04998

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats