PATRICIA- Mamma till tre små!

Sy sommar sjalar till småtjejerna!

Sy sjal romantisk återvinning ekologiska barnkläder mode accocearer
Mina fina små tjejer i dag i sina nya sjalar! Wilja tyckte verkligen de var jätte häftigt att hennes gamla tröja blivit en halsduk!
I dag har vi varit ute från klockan 09, vi har haft ett litet träningspass medan tjejerna studsade på mattan! vi har åkt till en stor park och lekt, cyklat och fikat hemma hos farmor, stannat på smultronstället och ätit glass i solen! nu är vi hemma och är alldeles röda! blir att duscha av oss, mysa ner i soffan och få tjejerna i säng tidigt då vardagen börjar igen imorgon!
Skulle verkligen vilja vara ledig i en hel vecka till.

I går så rensade jag tjejernas kläder, tyckte de var synd att slänga så fina mönster och så.
Så jag tog fram symaskinen och gjorde om de gamla kläderna till två sjalar! Kanske inte perfekta, sömmar lite här & där, men perfekt att dra över sig om de blåser ute.
Hittar aldrig fina sjalar till tjejerna, så här ska de sys i massor ikväll 🙂 ska även göra en till mig, ljusgrå med vit spets! blir nog bra, en gammal klänning och en tröja 😀

10291775_10152384223939120_2972823966047149005_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Du måste verkligen börja sluta särskriva.. Läser din blogg ofta och stör mig varje gång då det framstår som rätt oprofessionellt när din blogg ändå är så stor som den är.

stats