PATRICIA- Mamma till tre små!

Svullen mage & finnar!

En liten favorit, på en liten knäpp prinsessa ♥
Ja, justja! Är tvungen att fråga er som har opererats och ätit alla hejdundrande tabletter. Är de normalt att få kass hy? har sista dagarna fått så himla mkt finnar vilket jag inte annars har. Hela panna, kinder och tinnigar. Även på armen (!) aldrig haft någonsin innan, känns som dom bara ploppat upp en efter en. Äter ju både smärtstillande, alvedon, antibiotika. Tänkte bara kolla om någon annan åkt på samma! sen är ju magen svälld som om jag vore gravid i 4 månaden fortfarande, proppade i mig ett halvt paket med katrinplommon och lyckades gå på toa, två månader försvann men jag är fortfarande väldigt svullen! och armarna liknar små korvar, man känner sig inte speciellt graciös måste jag säga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Tyvärr får man både dålig hy, uppsvullen mage och grymt förstoppad i flera veckor då man äter så mycket tabletter. Många av de tabletterna du äter är direkt ”förlamande” för tarmen och stoppar all verksamhet. Själv åt jag ”rävgiftet” Heracillin (antibiotika) efter min operation och den gjorde att jag kräktes i 4 dagar (plus uppsvullen mage, finnar, förstoppning) så min operatör gav mig order om att sluta omedelbart.

    Första månaden är ganska dålig med ovan nämnda biverkningar men det glömmer man sedan fort då brösten läkt och man älskar dem!

  2. Hannah

    urk. hade precis dem problemen och ja, jag vart ärlig talat fullständigt förstoppad i 2 veckor efter operationen. Fick sådana magsmärtor och hade sådana luftfickor i tarmarna / antibiotika samt tramadol – morfin och liknande bajs som dem stoppade i mig i några dagar. Hyn vet jag inte, men svullen var jag och illa mådde jag. Jämt. Så trist att det ska bli så, fortsätt ät katrinplommon, eller läkerol sätter också fart på magen. De är vanligt att de blir kaos i systemet. Kram på dig och hoppas bebismagen försvinner snart :* hihi

stats