PATRICIA- Mamma till tre små!

– Svar på inköpsställen.

Åh va kul att ni gillade mina inköp för dagen! <3
Och shit, va många som frågade! haha, många frågade anonymt så skriver här istället. Mössan till lillan köpte jag på KappAhl, HUR fin som helst. Helt såld i den 😀

Och mina ÄLSKADE förbaskat snygga stövlar är köpta på: Din sko!

Sofia:
tycker du inte att de e lite tidigt att handla bebiskläder til bebben NU?:S i v 15:S??
sen är de väll lite onödigt oxå? du har väll massa bebiskläder redan ifrån wilja? o dom nyfödda kläderna kan dom ändå inte ha länge. så lite onödigt va?
sen e de väll roligare å vänta tills ni får(om) ni får veta vilket kön bebisen har???

Svar:
Såg inget mail jag kunde svara till, så svarar här.
Nej! Jag tycker verkligen inte att det är onödigt att köpa nånting till bebis nu! 🙂 Jag har mängder med kläder från Wilja! Men det betyder väl inte att jag inte kan köpa nånting nytt och eget till bara bebisen?
För mig spelar det ingenroll om det är till en flicka eller pojke! 🙂 köper unisex som både flickor och pojkar kan ha. Så svar på din fråga: Tycker INTE att det är dumt! Och de är inte de enda liten kommer få nytt i sin garderob.
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats