PATRICIA- Mamma till tre små!

Stort paket från Jollyroom!







I går så kom äntligen både bilbarnstolen och skötväskan hem! Skötväskan var så mycket bättre än vad jag trodde! Facken såg så stora ut på bild och även skötbädden, men tänkte att det bara var på kort. Men oj! Vilken förvaring det är i den. Är verkligen så himla toknöjd, och Linus gillade den starkt! Det var ju faktiskt han som hade det slutgiltiga ordet om den! Så nu har vi packat ner lite utav lillemans kläder ifall att han får för sig att ha bråttom. Har garderat upp mig och lagt ner både strl 44, 50 och 56! så får vi se när han behagar att komma så kan man plocka ur de små storlekarna. Dom små blöjorna, jisses! bilstolen är hemma. Så nu är vi helt enkelt redo för dig kompis! Och dina systrar också, så glada och förväntansfulla. Det blev denna BeSafe, bäst i test alla gånger och den har Izofix.
Om du är sugen på att kolla in sköterskan i alla dessa olika färger så finns den här under länken.   Inte för att det kanske spelar någon roll, men den har också bäst i test!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. mammasangel

      Vad rör skötväskan mitt barn förutom dess kläder och blöjor om jag får fråga? haha! Det är något till mig, inte till barnet 🙂 Jag köper väl ändå det jag tycker är rimligt & inte. Men tack för den!

stats