PATRICIA- Mamma till tre små!

Stort MÅSTE ha begär!

Aldrig har jag velat ha något så mycket som jag vill ha något nu! Vill så gärna att ett par Primeboots ska flytta hem till mig…. Dessa, men även de med en röd kedja bak är ju så himla snygga!
OPTIMALA skorna med barn (egentligen!) , vattentäta, ordentliga, tål smuts och skit! lätta att torka av.. åh, varför kunde jag inte ha fyllt åt nu för?! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. evelina

  Helt klart värdens skönaste skor! och vårdar man dem (lämnar in till skomakaren, smörjer dem osv) Så kan de hålla hur länge som helst!

  Jag har just nu två par, ett par lite lägre och ett par i den ”vanliga” modellen. Men ett par bruna höga får gärna flytta in till mig med. Och låt er inte skrämmas för det dyra priset (2700-4000) för du får verkligen vad du betalar för, kvalite och världens skönaste sko! 🙂

 2. Charlotta

  Finns på Brandos.se, Nelly.se, tintinstyle.se, country-dreams.se, osv 🙂 Jag har Prime Boots fast inte stövlarna utan just bootsen, helt fantastiska och har hållt i 3 år nu (har säkerligen ett par år kvar på nacken dessutom) 🙂

 3. Malin

  har såna hemma, ett köp som jag VERKLIGEN inte ångrar, världens snyggaste stövlar 😀 köpte mina från tintinstyle.se

stats