PATRICIA- Mamma till tre små!

Städat i ordning <3

DSC00006
DSC00037
DSC00039
DSC00046
DSC00047
DSC00048
DSC00056
DSC00063
DSC00069
DSC00020

Nu har vi städat i ordning här hemma innan vi åker, finns det något bättre en ett städat hem? tror faktiskt inte det.
Jag testade kameran lite! men måste formatera om mina inställningar jag pysslat med. Vet inte vad jag gjort, får inte bort den ”levande färgen” hur mycket jag än klickat runt! så alla kort ser oerhört skarpa och gula ut. Nåväl, har en vecka på mig att fixa till de så att det blir bra!
Jag överväger om jag ska ha datorn med mig eller inte, så jag hoppas att vi hörs av! – lite iallafall. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kim - Mamma till 2

    Ni har det så himla fint där hemma! Ser så lagom ordningsamt & mysigt ut. 🙂 Varifrån kommer vimpeln i barnrummet? Och byrån (skoskåpet?) i hallen?

    Stå på dig och skit i alla som har åsikter kring att du förstorat bröst, fixat läppar och/eller hur & vad ni gör på er semester! Ni vet vad som blir bäst för er, och visst kommer bägge barnen att ha det super kul även om de inte alltid är tillsammans. Jag har också ett barn från tidigare förhållande, så jag vet hur det är! ❤️ Kram

stats