PATRICIA- Mamma till tre små!

Söndag hela dan!

Då får vi se vad den här dagen har att erbjuda? noll fantasi! Och jag tror att Simon har lyckats fått me sig min mobil till jobbet, för jag hittar den verkligen ingenstans! Sitter här i soffan och wilja somnade om i min famn! hon har blivit så jäkla mysig sista tiden! hon pussar allt och alla, hon myser och kramas.

Hon har börjat klappa händerna när hon står upp själv för att vi alltid gör de åt henne när hon är duktig! så förbannat sött. Hon ’delar’ med sig av allt hon äter! Sträcker ut handen mot en och vill att man ’smakar’ å tar en tugga! då blir hon helt överlycklig.
Så duktig min lilla tjej <3

Snart är hon tio månader! hur sjukt är inte de? snart är hon ETT helt jäkla år!
Vart tog detta år vägen nånstans? *poff* ska varje år gå såhär snabbt efter man fått barn så kommer ja bli gråhårig jäkligt snart!
Nu får tiden stoppas lite, DAGISJAKT är vi ute efter också! Till de svåra.
Ska jag flytta eller inte.

Beslutsångest.nu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats