PATRICIA- Mamma till tre små!

Skrubba sig ren!


Den senaste veckan har jag typ sköljt av kroppen i duschen, inte mer än så. Har verkligen inte orkat, frusit ihjäl eller svettats ihjäl när alvedonen hjälpt!
Så håret har jag inte tvättat på sisådär… 9 dagar? haha alltså jisses. Det roliga är, att mitt hår har slutat blivit flottigt. Skulle inte den där disträa känslan vara på håret, så hade jag lätt kunnat vänta några dagar till. Hatar när det är nytvättat och flygit! // säger hon som tvättade håret varje dag förut.
Har till och med lyxat till det med inpackning medan jag bytte sängkläder och hängde en tvätt! japp, jag ger mig en klapp på axeln för det. Jag har skrubbats och haft ansiktsmask, känner mig fräsch. Det var ett tag sedan, men helt slut. Så jag har intagit soffläge – igen.

Många gånger undrar jag vad jag hade gjort utan min svärmor, som i dag. Hon är på väg för att hämta hem Novalie lite tidigare för hon ska få lite extra mys♥
Ska äta mellis och ha det mysigt. Ska bli skönt att få mer tid med barnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina

    Kan inte du göra ett inlägg med tips på dina bästa skönhetsprodukter? Gärna tips på vårdande hårprodukter 🙂 Mitt hår har blivit så torrt och slitet över vintern

stats