PATRICIA- Mamma till tre små!

Skitmorgon, men underbar ändå!

Igår kväll va de en sån dag då vi tände en massa ljus, badade och hade de sjukt mysigt! och för en gångs skull så vann simon på Monopol! helt otroligt, jag som alltid segrar? men ack inte igår!!
Så, vid 00.30 va de dags att kasta huvudet på sängen! och som alltid så börjar man prata, kramas.. och de ena leder till de andra! så 03.00 kolla vi sist på klockan, och 07.00 skulle den ringa härligt! Och JA de gjorde den.

Jag har haft så fruktansvärt ont i magen sen inatt, imorse och fortfarande nu. Så vill åka in och kolla om de är nått fel, men som Simon säger! att allt växer, flyttar på sig! de stramar, ilar och drar i hela magen.
Känns som själva gollum vill komma ut. Vilket jag mindre: gillar!
Älskling väckte mig med framdukat frukost, där satt ja och inte fick i mig min macka.. sandpapper i ögonen! gick åt helvete, såfort ja fick i mig min macka, så blev det rätt i säng igen! och drog med mig S för tio minuters mys.

Vakna runt 10.00 och gick uuupp. Resulterade i en duschad Patricia utan hårför: plattafisk! och nu sitter jag på centralen. Har varit inne på nordea, fört över pengar till min konto, öppnat ett sparkonto också! duktiga mig.
Nu ska ja invänta miss JOI och ta en fika runt klockan två. Å va ska ja göra fram tills dess? sjukt hungrig är ja också!

Vill säga att Simon är en person som jag alltid kommer vilja ha vid min sida, som vän, som ovän, som man, som pojkvän, som sambo som allt. Utan honom hade jag aldrig klarat mig! och även om det är jobbigt på många sätt just nu.. Så hade jag aldrig velat byta bort en dag i mitt liv för nått annat! oavsett situation så klarar vi det tillsammans! och har nog aldrig känt så förut? har varit egoistisk och gjort allt för att jag ska klara mig.
Men nu är vi två.. Och jag kunde inte ha de bättre! oavsett hur kämpigt de kan va med saker och ting, så stärks detta bara mellan oss. Du är min GUD älskling! jag tror på dig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanne

    Hej gumman!
    Jag har mailat dig angående designen, så du vet! Men du behöver inte stressa om ni ska hålla på och flytta nu, men ville bara säga till så du vet 🙂
    Kram

stats