PATRICIA- Mamma till tre små!

Sjukstuga igen!

   
 Godmorgon! Igår hade jag små känningar i halsen, blev värre mot kvällen men tänkte att jag skulle sova bort det. Istället vaknade jag i panik under natten för jag hade så ont i halsen & hur tjock den var. De känns som halsen är torr, och typ brinner. Graviditetsbränna gånger en miljon, och en hosta som kommer från lungorna. 

Jävla skit rent utsagt! De känns som att från september månad vi bara har avlöst varandra med sjukdomar! Har vi inte haft halsfluss har de varit svinkoppor, snorkigheter, febertoppar & bars elände. Ska vara glada om vi har en vecka tillsammans då alla mår bra! Åh, bajs också. Tristan hade ju feber i helgen, & nu har även hans hosta kommit. Han är gnällig, men svårt att veta om halsen gör ont! 

Tjejerna är friska & har nalledisco på dagis, men känner mig så usel så jag orkar knappt gå dit en timma fram och tillbaka för lämning, ska ju gå den ännu en gång för att hämta sen, och jag bara orkar inte! Samtidigt behöver jag passa på att vila medan lilleman gör de :/ jag är verkligen LEDS på sjukdomar. Jag har verkligen inte tid för detta, har teorikvällar på körskolan, både ikväll & på torsdag och jag kan verkligen inte missa det! Sen körskolan imorgon…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats