PATRICIA- Mamma till tre små!

Sjukdag här hemma

12166394_10153649094434120_83569947_n 12167402_10153649109019120_274821724_nIgår kväll efter att vi kom hem så kände jag mig sådär låg, hoppade ner i ett bad och efter det började jag huttra och fick frossa till förbannelse! Ont i hela kroppen, givetvis kom febern från ingenstans på besök. Varit en riktigt jobbig natt, trots att jag sovit bättre än på länge! vaknade och frös sådär mycket och kroppen kändes som ett blåmärke. Började hosta, hua. Linus lämnade tjejerna på dagis idag, och jag och Tristan har sovit halva dagen tillsammans! Har passat på att vila varje stund han sovit, och de känns redan mycket bättre. Fortfarande loj och sådär öm, men ingen feber och halsen är okej! har kurerat mig med massa te, honung och tabletter! De är nog med sjukdomar.

Hade en liten stund som Tristan sov och jag vaknade upp före honom, sydde två nya kuddar åt honom i form av moln! så mysiga. Ska sy upp till tjejernas tipitält också i olika stora storlekar.

Barnen kom hem, mellis har utfodrats! Jag och Wilja har suttit med matteboken en stund, hon tycker de är så hiskeligt roligt! Och hon är så duktig så jag blir chockad, tror att hon inte ska kunna. Men hon räknar ju tamejtusan allt. ”Vad är 5+12?”, tar några sekunder sen har hon svaret! Och hon är fem år. Förstår både – och + , så vi har köpt matteböcker för att hålla de uppe och hon tjatar varje dag om att få sitta, guldstjärnorna man får när man klarat en sida är också roligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Otroligt fina kaniner och kläder! Säljer du något av det du sytt? Vi har en stor maileg-kanin som gärna skulle vilja ha lite nya kläder!

stats