PATRICIA- Mamma till tre små!

SJ strular idag igen, HELT absurt!!!

Längtar mig bort till soooooliga dagar!

Japp… Nu sitter jag på pressbyrån igen, förbannad är bara förnamnet på SJ. Tåget som skulle gå klockan ett mot Karlstad är SJÄLVKLART inställt! så jag kommer inte kunna ta mig nånstans. Nu så har ja bokat en ny biljett till klockan 3. Men jag tvivlar fan SKARPT på om jag kommer med de tåget, säkert med 100% att det också är inställt. Gud jävlas, och vill inte sluta. Jag hatart! har jag rätt till de? OJA! gnäll INTE.

Fan, men ja ska till Mimmi. Så enkelt är det bara! snart börjar jag fan traska, går ju snabbare det… Nä, hem en sväng och vänta! eller JUSTE! jag har inga nycklar, så ja kommer inte ens in! 🙁 förbannade helvete.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats