PATRICIA- Mamma till tre små!

Simon ska ha fyra barn när han blir stor!

Medans jag va iväg igår så va Wilja på fotbollsplanen! Precis där hon trivs o jagade bollar i alldeles förstora galloner! <3
Måste säga att de känns helt fantastisk att hon har så fina kusiner! och jag blir så varm i hjärtat. Så dom leker med henne, så dom pussar på henne! Så dom berättar hur hon är. Och dom är inte äldre än 6 och 4! Men dom hjälper henne ner för trappan, håller henne i handen när hon ska gå. Vill att hon ska va med på studsmattan även om dom vet att dom bara får sitta ner och vara försiktigare när hon är där.
Älskar barn och deras tankar! När jag låg med Simon i sängen ikväll innan dom skulle somna så pratade vi lite. 

Simon: Jag va söt när jag va liten! 
Jag – Ja Simon, du va SUPERSÖT då! 
Simon: Men Wilja va mycket sötare än mig när jag va liten, men nu är jag snygg! 
Jag – Men Simon, du va visst söt! Ni är lika söta båda två. 

Tyst en liten stund….. 

Simon: Jag längtar tills jag blir stor! 
Jag – Jasså, men du är ju stor! vad tänker du på? 
Simon: Jag hoppas att jag får fyra barn då! Och jag vill ha tvillingar så dom ser likadana ut. 
Jag – Jaha, det kommer bli mycket jobb! Är det med din Saga du ska få barn? 
Simon: Ah de äre! 
Jag: Då får du vara rädd om henne om hon alltid ska vara din. 
Jag: Vet du Simon, jag vet att du kommer bli en jätte bra pappa. 
Simon: Äsh, jag är kille!
Simon: Gonatt.


JAG bara dog och smalt inombords.
Älskar deras sätt att uttrycka sig!
Helt fantastiskt 😀
Nä nu loggar jag ut, ska försöka sova för en gångsskull.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hahaha… så gullig. Jag trodde det var Simon, Wiljas pappa först så jag läste bitvis och sen tvingade jag mig att läsa igenom hela inlägget så jag skulle förstå. Jag kunde inte fatta varför du låg i sängen med honom HAHA

stats