PATRICIA- Mamma till tre små!

Scones & mysfrukost.

 
Första morgonen hemma efter att ha sovit hemma hos systeryster! Vi fick sovmorgon till 08.30 (!!) hör ni? en ren lyx! lite tjorv från Novalie mitt i natten, annars har de gått hur bra som helst. Trötta barn som lekte liven ur sig hos moster! när vi vaknade fick jag ett så enormt sug på Scones, inte ätit de på jätte länge.
Så jag och Wilja gick ner och handlade filmjölk! tycker de är godast att ha i. Sen gräddade vi godingarna, marmelad och julens gräddost på! Mums, Wilja proppa i sig även novalie, så det var lyckat. De är så gott, enkelt och de går snabbt. Förstår inte att man inte gör det lite oftare!

Igår när vi kom hem så tände vi upp massa ljus, hoppade in i duschen alla.. släckte ner, myste under vattnet och bara hade de bra! så är de alltid, borta bäst, men hemma allra bäst! De är så skönt att få komma bort, men precis lika skönt att komma hem och uppskatta sitt hem! Visst är de märkligt?
Jag och Linus kurade ner oss i soffan när barnen somnat och kollade på film, blev en tidig Lördag för oss alla!

Idag så har vi inga planer alls, blir parken! Mer ansträngande än så blir det nog ej, som vi vet nu.. de lyckas alltid bli att vi är ute och far iallafall.
Back on track igen efter dålig uppdatering denna helg! Kram på er ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vilma

    Gud så gott med scones! Blir dom mindre torra med filmjölk i? har aldrig testat det nämligen hehe 🙂 Super bra blogg du har!

stats